Επιστροφή με προβλήματα στο πρωτάθλημα

Επιστροφή με προβλήματα στο πρωτάθλημα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με προβλήματα στις περισσότερες ομάδες αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 6η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών, η πρώτη μετά τη διακοπή της διοργάνωσης εξαιτίας του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Σε κάποιους συλλόγους οι ξένοι παίκτες δεν έχουν επιστρέψει αλλά και αυτοί που έχουν γυρίσει δεν πρόλαβαν να κάνουν προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Σε… αναζήτηση των Σέρβων Πέτκοβιτς και Μπόγιοβιτς βρισκόταν χθες ο Ολυμπιακός. Ο Μπόγιοβιτς αναμενόταν να έρθει αργά χθες το βράδυ, ενώ ο Πέτκοβιτς περίμενε τη βίζα του. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα αντιμετωπίζουν (21.00) την ΑΕΚ, με τον Ελγκέτα ανέτοιμο και τον Χριστοφιδέλη με ίωση. «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, τη νίκη. Υστερα από μια μεγάλη διοργάνωση είναι λογικό να υπάρχει κούραση και ντεφορμάρισμα», μας είπε ο προπονητής του συλλόγου, Τάσος Κουμπλής. Με προβλήματα μετέβη στη Θεσσαλονίκη και ο Παναθηναϊκός για να παίξει με τον ΠΑΟΚ (18.00). Οι Ντάντε και Μαρσέλο ενσωματώνονται σήμερα στην αποστολή, χωρίς καμιά προπόνηση. Ο Θοδωρής Μπάεφ, παρόλο που πήγε στη «Νύφη του Θερμαϊκού», ενδέχεται να μην αγωνιστεί καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του. Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες για τους «πράσινους» και ο προπονητής θέλει να τον προφυλάξει.

Ο Ηρακλής μπορεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει και εκεί προβλήματα. Ο «Γηραιός» θα παίξει με την Ορεστιάδα (20.00). Σε ρυθμούς πρωταθλήματος θα βρεθεί και ο σύλλογος του Πανελληνίου. Υποδέχεται στις 19.45 τον Αρη. Ενδιαφέρουσα είναι η συνάντηση της Λαμίας (19.00) με το Παγκράτι. Η 6η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το παιχνίδι Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΕΑ Πατρών.

– Για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα διεξαχθούν σήμερα οι αναμετρήσεις: 16.00: Ολυμπιακός – Αρης, 17.00: Παναθηναϊκός – Ηρακλής, 18.00: Ηρακλής Κηφισιάς – Επίκουρος, 19.00: Μαρκόπουλο – Πανελλήνιος, ΑΕ Βύρωνα – Απολλώνιος Κερατσινίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή