Επιστροφή Μπουντούρη με Ολυμπιάδα Πατρών

Επιστροφή Μπουντούρη με Ολυμπιάδα Πατρών

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ξεχωριστό κεφάλαιο στην… «εγκυκλοπαίδεια» του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ο Νίκος Μπουντούρης θα επανεμφανιστεί, αύριο, στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας, με τη φανέλα της νεοφώτιστης Ολυμπιάδας Πατρών. Ευγενικός, μετρημένος στον απολογισμό του για τα 17 χρόνια παρουσίας του στη μεγάλη κατηγορία και αισιόδοξος ότι η παρουσία του δεν θα είναι περιττή στην Ολυμπιάδα, ο Νίκος Μπουντούρης επιστρέφει δριμύτερος…

Είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές στην Α1 (520), 10ος στην κατηγορία με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα (415), 5ος στις ασίστ (908), τρίτος στα κλεψίματα (471) και ο μοναδικός που έχει στο παλμαρέ του και τους τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους.

«Εντάξει, οι τίτλοι μιλούν από μόνοι τους, αλλά προσωπικά δεν θεωρώ τίποτα απ’ όλα αυτά επίτευγμα… Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι είναι και θέμα χρόνου συμμετοχής στο ίδιο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το μοναδικό επίτευγμα για έναν παίκτη είναι να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την παρουσία σου στο παρκέ στη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά κυρίως της προπόνησης με την ίδια ένταση που είχες την πρώτη φορά σου», είπε ο Μπουντούρης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και διευκρινίζει ότι δεν έχει νιώσει ακόμα «απόμαχος» του μπάσκετ για να «κρεμάσει τα παπούτσια του».

«Δεν είμαι άνθρωπος των μακροπρόθεσμων στόχων και ουδέποτε είχα στο μυαλό μου να γράψω ιστορία. Πρωταρχικός, αν όχι μοναδικός στόχος, ήταν -κι εξακολουθεί να είναι- να προσφέρω κάθε μέρα περισσότερα στην ομάδα, τους συμπαίκτες και τον εαυτό μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή