Κακιούζης: Ο Αρης μπορούσε τη νίκη

Κακιούζης: Ο Αρης μπορούσε τη νίκη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μιχάλης Κακιούζης διατύπωσε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια του Αρη να νικήσει την Μπαρτσελόνα στην έδρα της και ακόμα με το μάτι του αντιπάλου, έφτασε στη διαπίστωση που κερδίζει συνεχώς έδαφος για τις φετινές δυνατότητες των «κιτρινόμαυρων». Τι είπε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας; «Υποτιμάμε όταν λέμε ότι ο Αρης θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη.

Είναι πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσε να νικήσει καθαρά την Μπαρτσελόνα». Ο Αρης δεν πέτυχε ούτε στη Βαρκελώνη την εκτός έδρας νίκη, που θα αναζητήσει, πλέον, στον δεύτερο γύρο της α΄ φάσης της Ευρωλίγκας. Κέρδισε αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις και ο προπονητής του, Αντρέα Ματσόν, ευχαρίστησε θερμά τους οπαδούς του Αρη για τη δυναμική παρουσία τους στη Βαρκελώνη: «Είναι οι καλύτεροι του κόσμου! Παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Χάσαμε στις λεπτομέρειες και λόγω του Ναβάρο. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής…». Ο Ιταλός τεχνικός αιφνιδιάστηκε από τη νίκη της Νάπολι, στο Τρεβίζο, κόντρα στην Μπενετόν, που αυξάνει τον πήχυ των νικών για την πρόκριση στη επόμενη φάση: «Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά. Ο όμιλος είναι δύσκολος με τρελά αποτελέσματα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θα το παλεύουμε».

Η χαμένη… ουσία της νίκης μέτρησε περισσότερο στα συμπεράσματα του κορυφαίου παίκτη του Αρη, Τζεμάια Μάσεϊ: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Δεν έχει σημασία ότι φτάσαμε κοντά. Σημασία έχει ότι χάσαμε». Οι παίκτες του Αρη και ιδιαίτερα οι ξένοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την εξέδρα των οπαδών τους και είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του Σερπαΐνας: «Στο ζέσταμα πιστέψαμε ότι παίζουμε στην έδρα μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή