ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δύο Ελληνες στους τελικούς

Στους προκριματικούς των 100 μ. μεικτής ατομικής και των 200 μ. πεταλούδα αγωνίζονται σήμερα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε 25άρα πισίνα, στο Ελσίνκι, ο Γιάννης Κοκκώδης (φωτογραφία) και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, αντίστοιχα. Ο Κοκκώδης, που με τα 100 μ. μεικτή θα ολοκληρώσει τη συμμετοχή του, θα αγωνιστεί στην τέταρτη από τις πέντε συνολικά προκριματικές σειρές. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος στην 3η απόπειρά του στα 200 μ. πεταλούδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, ψάχνει μια σπουδαία διάκριση, στο αγώνισμα όπου τον περασμένο Αύγουστο, στη Βουδαπέστη, ανακηρύχθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Οι κορυφαίοι του ΠΣΑΤ

Με συμμετοχή ρεκόρ ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή των κορυφαίων αθλητών, προπονητών και ομάδων, θεσμός που συνεχίζεται επί 53 συναπτά χρόνια, από τον ΠΣΑΤ. Ψήφισαν 474 αθλητικοί δημοσιογράφοι και οι πρώτοι θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της γιορτής «Αθλητικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2006», που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου, στο ΣΕΦ. Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή είναι οι Γρηγοριάδης, Διαμαντίδης, Ιακωβάκης, Μάρας, Παπαλουκάς, της αθλήτριας οι Ανθοπούλου, Δανιηλίδου, Δεβετζή, Νιαγκουάρα, Χαλκιά, της ομάδας οι εθνικές μπάσκετ και μπιτς βόλεϊ, ο Ηρακλής στο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Στην πρώτη πεντάδα των προπονητών αναδείχθηκαν οι Βαγγελάκης (κολύμβηση), Γιαννάκης (μπάσκετ), Ν. Ηλιάδης (τζούντο), Παναγιωτακόπουλος (στίβος), Σωτηρακοπούλου (στίβος) και στους αθλητές με αναπηρία οι Καλάρας (στίβος), Καραγιάννη (στίβος), Σταμάτουλα (στίβος), Στογιαννίδης (στίβος), Ταϊγανίδης (στίβος)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

«Ανοιξε» η πόρτα

Ο Κώστας Φλεβαράκης παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή στον

Μακεδονικό, ανοίγοντας πρώτος τον «χορό» των αποχωρήσεων στην ομάδα, αφού αναμένεται και οι περισσότεροι παίκτες να καταθέσουν προσφυγές

για να μείνουν ελεύθεροι, αφού είναι

απλήρωτοι. Ο Μακεδονικός κινδυνεύει άμεσα, πλέον, να διαλυθεί και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Η ώρα των πρωταθλητών

Οι αγώνες για την ανάδειξη των πρωταθλητών και πρωταθλητριών Ελλάδος στην άρση βαρών συνεχίζονται και σήμερα στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Από τις 09.30, θα γίνουν οι αγώνες στις κατηγορίες 94, 105, και +105 κιλών ανδρών, +94 κ. παίδων, 48, 53, 58 και 63 κ. γυναικών και 44, 48, 53, 58 και 63 κ. κορασίδων.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος

Με την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου (την 9η) και την εναρκτήρια του 2ου (10η) συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών. Το πρόγραμμα: ΠΚΔ Ταύρου – ΔΑΟ Ταύρου, Ελευσίς – Ταταύλα, Ν. Φάληρο – Πέρα Αθηνών, Χανιά – Ζωγράφου. Κυριακή: ΔΑΟ. Ταύρου – Πέρα Αθηνών, Χανιά – Ταταύλα, Ζωγράφου – Ολυμπιακός, Ν. Φάληρο -ΠΚΔ Ταύρου.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Στο ΟΑΚΑ τα τόξα

Με τη συμμετοχή 162 αθλητών και αθλητριών από 27 σωματεία θα διεξαχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο Ελλάδος κλειστού χώρου 18 μ., σε σύνθετο και ολυμπιακό τόξο. Οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 09.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή