ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Κρίσιμος αγώνας για Ιωνικό

Ο ουραγός Ιωνικός υποδέχεται στη Νίκαια τον Ηρακλή, αναζητώντας βαθμούς για να μειώσει τη διαφορά απ τις υπόλοιπες ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Και η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πάντως, έχει ανάγκη τους βαθμούς ώστε να συνεχίσει την άνοδό της στη βαθμολογία. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 17.00 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας απ το Super Sport 1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Διπλή ενίσχυση

Μελισσάς και Κορδονούρης γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα σε πιο έντονους ρυθμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στη διάθεση του Καραγεωργίου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Το θέμα του Ιαντσούκ θεωρείται λήξαν και ο Ουκρανός επιθετικός ξεκίνησε προπονήσεις. Αν ο προπονητής του κρίνει ότι είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα τον υπολογίζει. Ο αγώνας Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μετατέθηκε κατά μία ημέρα (θα γίνει Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και όχι Πέμπτη 21 του μήνα) λόγω του φιλικού αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τη Γαλατασράι στη Φρανκφούρτη.

ΤΣΕΛΣΙ – ΑΣΕΝΑΛ

«Πόλεμος» στο Λονδίνο

Το ποδοσφαιρικό Λονδίνο αντί για τα κόκκινα του Αη Βασίλη, θα φορέσει πρώτα τα… χακί. Η αναμέτρηση Τσέλσι και Αρσεναλ φέτος αποτελεί «πόλεμο». Η μεταγραφή του Ασλεϊ Κόουλ στην Τσέλσι, αλλά και αυτή του Βιλιάμ Γκαλάς στην Αρσεναλ έχουν ήδη πυροδοτήσει το κλίμα. Αν συνυπολογίσει κανείς και τις «σχέσεις στοργής» του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ τότε τα πράγματα μάλλον δεν θα κυλήσουν και τόσο ήρεμα. Το πρώτο μπουρλότο το έριξε ο τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων», Γιενς Λέμαν ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας του να αποδοκιμάσουν τον πρώην συμπαίκτη του, Ασλεϊ Κόουλ. «Πρέπει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα αποδοκιμαστώ άσχημα», τόνισε ο Ασλεϊ Κόουλ. Την ίδια στιγμή οι οπαδοί της Αρσεναλ έχουν κατασκευάσει χιλιάδες ψεύτικα χαρτονομίσματα των 20 λιρών με το πρόσωπο του Κόουλ, τον οποίον αποκαλούν πλέον Κάσλεϊ (από το cash=μετρητά).

ΟΦΗ

Προσέχει για να έχει…

Για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Κουνενάκης, Σφακιανάκης και ο Ράινερ Μάουρερ τους υπολογίζει για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Εκτός πλάνων είναι οι Πλουσής, Τσίπεφ, Φουκαράκης.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σέντρα στα Γιάννινα

Στα Γιάννινα ανοίγει σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής, με την ομόνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Ηλυσιακό. Ο αγώνας που θα αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί απευθείας απ την ΕΤ 3 παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιάφερον, καθώς τους δύο ομάδες οι οποίες «φλερτάρουν» τα εισιτήρια για τη Σούπερ Λίγκα, χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί.

ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Πρεμιέρα στην Ιαπωνία

Με τη συνάντηση των πρωταθλητών Ωκεανίας και Αφρικής, δηλαδή της Οκλαντ Σίτι με την Αλ-Αχλί, ανοίγει αύριο η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιαπωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή