Δυσαρέσκεια, παρά τη νίκη, στον ΠΑΟ

Δυσαρέσκεια, παρά τη νίκη, στον ΠΑΟ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εμφάνιση του Γιάννη Βαρδινογιάννη την Κυριακή στην Παιανία και το «μήνυμα» που έστειλε στους παίκτες με στόχο να τους «ξυπνήσει» είναι ενδεικτικά του προβληματισμού που υπάρχει, όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, για την «κοιλιά» που δείχνει να κάνει στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα. Αν και νίκησε, ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του στον αγώνα με τη Λάρισα και χρειάστηκε να επιστρατευτεί ο Γκονζάλες για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, όπως και έκανε τελικά με την καταπληκτική ασίστ που έβγαλε στον σκόρερ Σαλπιγγίδη. Ο Αργεντίνος επέστρεψε 130 ημέρες μετά την εγχείρηση χιαστών που υποβλήθηκε τον Αύγουστο και έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στους παίκτες μίλησε και ο Μουνιόθ, φανερά δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας στο α΄ ημίχρονο, αλλά κράτησε αρκετά θετικά στοιχεία από την εικόνα του β΄ ημιχρόνου, όπως την υπομονή τους, την έλλειψη πανικού και τη συχνή αλλαγή παιχνιδιού από τη μία πλευρά στην άλλη. Ζήτησε πάντως μεγαλύτερη πίεση από ψηλά, κυνήγι των ευκαιριών και να παίζουν με μεγαλύτερη δύναμη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να σπαταλούν τον χρόνο.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν η τελευταία στην Παιανία πριν από το αυριανό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «πράσινοι» αναχωρούν σήμερα με πτήση τσάρτερ για το Παρίσι, με τον Μουνιόθ να παίρνει όλους τους παίκτες στην αποστολή, εκτός από τον Κώτσιο και τον Μάντζιο, ο οποίος έπαθε ρωγμώδες κάταγμα στα πλευρά και θα λείψει τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες. Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα με 4-5 νέους παίκτες, στοχεύοντας τουλάχιστον στην ισοπαλία που θα εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο παιχνίδι Χαποέλ Τελ Αβίβ – Μλάντα Μπόλεσλαβ.

– Στο παιχνίδι με το Αιγάλεω θα εκτίσει την ποινή του ο Γκούμας, που συμπλήρωσε κάρτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή