Στην κόπωση «σκόνταψε» η ΑΕΚ – Διάκριση Τσιρίλο για το Τσάμπιονς Λιγκ

Στην κόπωση «σκόνταψε» η ΑΕΚ – Διάκριση Τσιρίλο για το Τσάμπιονς Λιγκ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα Πηγάδια της Ξάνθης έπεσε το σερί των οκτώ συνεχών νικών στο πρωτάθλημα της ΑΕΚ, μετά τη λευκή ισοπαλία απέναντι στην ακριτική ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι», εμφανώς καταπονημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και σε συνδυασμό με τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, απέχουν πλέον πέντε βαθμούς από την κορυφή.

«Η κούραση και η έλλειψη φρεσκάδας μάς στέρησαν ιδέες στο παιχνίδι. Παίζαμε περισσότερο με ψυχή, με καρδιά, αλλά χωρίς καθαρό μυαλό. Δεν μπορούμε όμως να κατηγορήσουμε τους παίκτες που έπαιξαν για τίποτα. Είχαν κίνητρο, είχαν διάθεση και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κοιτούσαν το αντίπαλο τέρμα, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Λορένθο Σέρα Φερέρ.

Ο Ισπανός τεχνικός σε αυτό το παιχνίδι δεν είχε την ευχέρεια να κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφού δεν μπορούσε να υπολογίζει στους τραυματίες Λαγό, Ιβιτς, Εμερσον, Χέτεμαϊ, Δέλλα. Μοιραία, λοιπόν, επέμεινε στους ήδη καταπονημένους παίκτες, ελπίζοντας ότι η θέληση των ποδοσφαιριστών του θα νικούσε και την κούραση.

Χθες, ο Φερέρ έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Από σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (19.00), για τη 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Αυτή θα είναι και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το νέο έτος, αφού στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διακοπή των εορτών και ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 6 Ιανουαρίου, στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ. Οσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού (Εμερσον, Σορεντίνο, Δέλλας, Λαγός, Αλεξόπουλος) βρέθηκαν κανονικά χθες στους Θρακομακεδόνες για να κάνουν αποθεραπεία, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Βασίλης Λάκης, που έχει ένα αιμάτωμα στο πέλμα.

Σειρά του Μπρούνο

Την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ο Σορεντίνο είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης, σύμφωνα με τον θεσμό Player of the year, που διοργανώνει ένας από τους χορηγούς του θεσμού. Την έκτη ήταν η σειρά του Μπρούνο Τσιρίλο να διακριθεί. Ο Ιταλός αμυντικός πήρε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 17,8%, για την εμφάνισή του και το γκολ της ισοφάρισης, που σημείωσε απέναντι στην Αντερλεχτ.

Στην πρώτη θέση, με ποσοστό 37% βρέθηκε ο Ροναλντίνιο και τρίτος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή