ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αξέχαστες μέρες

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με το εντυπωσιακό 3-0 ήταν η πιο σημαντική εκτός έδρας επιτυχία στην ιστορία της ομάδας του Περιστερίου. Με απόφαση του τεχνικού του Ατρόμητου, Γιώργου Παράσχου, ο Ρομπέρτο Μερίνο -που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ- θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

ΟΦΗ

Νυστέρι σε δύο

Στο χειρουργείο θα οδηγηθούν μέσα στην εβδομάδα οι Πλουσής, Στεφανής. Ο πρώτος θα κάνει επέμβαση στους προσαγωγούς αύριο, για να δώσει ριζική λύση στο πρόβλημά του, ενώ ο Στεφανής θα κάνει εγχείρηση χιαστών το Σάββατο, μιας και η πρώτη επέμβαση με την τοποθέτηση ειδικού μοσχεύματος, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Βγήκαν οι ημιτελικοί

Η Αλ-Αχλι της Αιγύπτου, που απέκλεισε με 2-0 την Οκλαντ Σίτι της Νέας Ζηλανδίας και η Αμέρικα του Μεξικού, που νίκησε 1-0 την Τζόνμπουκ Μότορς της Κορέας, θα είναι οι αντίπαλοι των Ιντερνασιονάλ Πόρτο Αλέγκρε και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων αύριο και μεθαύριο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπαράζ για Μπόκα

Για πρώτη φορά αφότου καθιερώθηκε το σύστημα του ενός πρωταθλήματος ανά εξάμηνο στην Αργεντινή το 1991, ο τίτλος θα κριθεί σε μπαράζ: Παρά τη σχετική φιέστα που είχε ετοιμαστεί, η Μπόκα Τζούνιορς δεν πήρε στην έδρα της τον ένα βαθμό που χρειαζόταν από τη Λανούς (έχασε 1-2) και έτσι θα αντιμετωπίσει μεθαύριο την Εστουδιάντες σε μπαράζ, ελπίζοντας σε τρίτο σερί τίτλο.

ΤΣΕΛΣΙ

Εχασε έδαφος

Η Τσέλσι έπαψε πλέον μετά την ισοπαλία της 1-1 με την Αρσεναλ να είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τους Αγγλους μπουκμέικερς, καθώς απέχει 8 βαθμούς από την πρωτοπόρο και πρώτο φαβορί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Μπλε του Λονδίνου πάντως χρωστούν ένα παιχνίδι, που θα δώσουν αύριο εντός έδρας με τη Νιουκάστλ. Η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει, διαμηνύει ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Παρελθόν ο Παρντιού

Νέο προπονητή αναζητεί πλέον η Γουέστ Χαμ, με τον Αλαν Πάρντιού να αποτελεί παρελθόν ύστερα από την ήττα με 4-0 στο Μπόλτον. Οι Ισλανδοί νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας του ανατολικού Λονδίνου δήλωσαν ότι θα βρουν αντικαταστάτη ώς το τέλος του μηνός, με πιθανότερο τον Αλαν Κέρμπισλι, πρώην τεχνικό της Τσάρλτον.

ΡΕΝΤΝΑΠ

Ασχημη κριτική σε Χαλκιά

«Ο Χαλκιάς δεν έκανε για τερματοφύλακας στην Πόρτσμουθ, παρά για να δουλεύει σε κεμπαμπτζίδικο» ισχυρίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ, προπονητής της τρίτης στην Πρέμιερσιπ, Πόρτσμουθ, για τον Ελληνα πρώην γκολκίπερ της ομάδας. Εριξε επίσης ευθύνες στον Βέλιμιρ Ζάετς, τότε γενικό αρχηγό στο σύλλογο, που έφερε τον σημερινό τερματοφύλακα του Αρη στην ομάδα του. «Δεν απαντώ για να μην πέσω στο επίπεδό του» δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας του Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή