«Απολογία» Βούκοτιτς στον Βεζυρτζή για το 0-3

«Απολογία» Βούκοτιτς στον Βεζυρτζή για το 0-3

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναστάτωση και ερωτήματα έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η βαριά ήττα από τον Ατρόμητο με 3-0, η οποία συνδυάστηκε από τραγική εμφάνιση. Στον «δικέφαλο» δεν μπορούν να καταλάβουν πως η ομάδα είχε θετικά αποτελέσματα σε μια περίοδο όπου επικρατούσε διοικητική αβεβαιότητα και τώρα που η νέα διοικούσα επιτροπή υπόσχεται ότι θα βελτιωθούν όλα ο ΠΑΟΚ εμφανίζει αγωνιστική πτώση.

Ο Νίκος Βεζυρτζής συναντήθηκε με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς, προκειμένου να συζητήσουν τα αίτια της κακής εικόνας της ομάδας. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε ότι επιχείρησε να παίξει ο ΠΑΟΚ πιο θεαματικό ποδόσφαιρο χωρίς τελικά να τα καταφέρει και σε αυτό το σημείο ο προεδρεύον της νέας διοικούσας επιτροπής εξέφρασε τον προβληματισμό του τονίζοντας πως περιμένει καλύτερη συνέχεια.

Ο Βούκοτιτς πάντως είναι αποφασισμένος να αλλάξει στάση, προκειμένου να βελτιωθεί το κακό πρόσωπο της ομάδας και δεν αποκλείεται να κληθεί σε απολογία ο Μέγκαχεντ. Ο Αιγύπτιος φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ του Κορακάκη και όταν έγινε αλλαγή αποχώρησε για τα αποδυτήρια αρνούμενος να καθήσει στον πάγκο της ομάδας.

Σήμερα η νέα διοικούσα επιτροπή θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο Νίκος Βεζυρτζής και οι συνεργάτες του θα αναφερθούν κυρίως στα οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ και στις επαφές που έχουν γίνει ήδη με χορηγούς.

Στον Ηρακλή ο Ζοέλ Επαλέ με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα μετακίνησής του στην Μπόχουμ, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον Πουλόπουλο: «Λυπάμαι αλλά για λόγους αξιοπρέπειας όπως όφειλα στον εαυτό μου μήνυσα χθες Κυριακή τον «συνάδελφο» του Ιωνικού Πουλόπουλο. Ολοι είδαν τη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο…

Δηλώνω για μια ακόμη φορά ότι ουδεμία από τις ομάδες στις οποίες έχουμε διαβιβάσει τη ρήτρα αποχώρησης έχει ενημερώσει εμένα τον μάνατζερ μου ή τον Ηρακλή μέχρι σήμερα επίσημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί κάτι κρυφό γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένας φόβος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή