«Κόκκινος» συναγερμός εν όψει Ταού

«Κόκκινος» συναγερμός εν όψει Ταού

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Ταού, αύριο το βράδυ, στη Βιτόρια για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου στην Ευρωλίγκα, προκάλεσε «επιστράτευση» όλων των παικτών. Ο Αλεξ Ακερ που υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν πρόκειται να χάσει την αναμέτρηση με την Ταού, ενώ στην αποστολή που έφτασε χθες το βράδυ στη Βιτόρια, συμπεριλήφθηκε και ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες λόγω θλάσης στους προσαγωγούς. Στην Ισπανία ταξίδεψε για πρώτη φορά και ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, έστω κι αν ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Επίσης, στη διάθεση του Πίνι Γκέρσον βρίσκεται και ο Χρήστος Χαρίσης, ο οποίος αγωνίστηκε με δική του πρωτοβουλία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

– Χωρίς… ανάσα, ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε (20.15) το σπουδαιότερο ευρωπαϊκό παιχνίδι του στο ULEB Cup, υποδεχόμενος για την 7η αγωνιστική, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σαράντα οκτώ ώρες μετά τη νίκη επί του Αρη, ο «Δικέφαλος» του Βορρά καλείται να νικήσει, αρχικά, την κόπωση του πρόσφατου ντέρμπι και με τη βοήθεια του κόσμου του να επικρατήσει των Μαδριλένων. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο νίκες στα 3 επόμενα παιχνίδια του για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας βρίσκεται η ΑΕΚ, για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη γερμανική ομάδα (21.00) και θα πρέπει να νικήσει για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι οι τραυματισμοί του Χρήστου Ταπούτου και του Σπύρου Μαγκούνη που έμειναν στην Αθήνα.

«Εστω και χωρίς τους Ταπούτο και Μαγκούνη είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε» υποστήριξε ο τεχνικός της «Ενωσης», Βαγγέλης Αλεξανδρής.

– Νίκη και πρώτη θέση στους ομίλους τους και ενώ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, θέλουν το Μαρούσι και ο Πανιώνιος στους εντός έδρας αγώνες τους. Οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο στάδιο του Ελληνικού και είχαν χάσει στον πρώτο αγώνα, αλλά αν νικήσουν απόψε (19.00), θα χρειαστούν και την πιθανή ήττα της Τουρκ Τέλεκομ για να καταλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου τους. Ο Λούκα Παβίσεβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ακόμη και τον Αντρέ Χάτσον που κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε στο φρύδι και του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα. Το Μαρούσι που διέγραψε την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία από τις άλλες τρεις ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιος) στις διοργανώσεις Eurocup και Ulebcup, υποδέχεται τη Ρίγα (21.15) και χρειάζεται νίκη μ’ έναν πόντο για να «κόψει» από την πρώτη θέση το νήμα της πρώτης φάσης στη διοργάνωση της FIBA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή