Ενότητα, ανάπτυξη, χορηγοί για διακρίσεις

Ενότητα, ανάπτυξη, χορηγοί για διακρίσεις

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενότητα, ανάπτυξη, νέο καταστατικό, προσέλευση χορηγών, προγραμματισμός, συνέπεια, παραγωγή αλόγων, εκπαίδευση και επαφή με τα διεθνή δρώμενα, είναι τα κομμάτια που θα συνθέσουν το παζλ της ελληνικής ιππασίας και θα της δώσουν τη δυνατότητα για διακρίσεις. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι εμπλεκόμενοι με τα κοινά του αθλήματος, στην ανοικτή συνεδρία, η οποία διεξήχθη στον Ελληνικό Ιππικό Ομιλο.

Βασικοί εισηγητές ήταν οι κ. Δημαράς, Παναγάκης, Αμπόνης, Δενδρινός, Παπαλιός, Κούβελος, ωστόσο είχαμε και πολλές παρεμβάσεις από τους διακόσιους και πλέον φίλους του αθλήματος, οι οποίοι κατέκλυσαν το εντευκτήριο του ομίλου.

Η Λένα Λεβίδη, πρόεδρος του ΕΙΟ, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο για τις ιππικές εγκαταστάσεις, ενώ θα πρέπει να υλοποιηθεί η οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τη δημιουργία παραγωγής ίππων ελληνικής φυλής.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΟΙ), Ισίδωρος Κούβελος, επικεντρώθηκε σε τρία σημεία: στον υψηλό αθλητισμό, στην αξιοποίηση του Μαρκόπουλου και στην εξασφάλιση χορηγών. Ο Γιώργος Δημαράς υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρχει ετήσιος πίνακας βαθμολόγησης αθλητών και κατηγόρησε την ομοσπονδία για λάθος πολιτική, ενώ ο Γιώργος Δενδρινός αναφέρθηκε σε «περιόδους σκιών, αλλά και προόδου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή