Με Ελγκέτα οι «κόκκινοι» στη Σόφια

Με Ελγκέτα οι «κόκκινοι» στη Σόφια

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευρωπαϊκές… δοκιμασίες περιμένουν αύριο τις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για τη Σόφια όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λέφσκι, για την 4η αγωνιστική του τρίτου ομίλου, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Γηραιός» θα βρεθεί στην Ολλανδία και θα παίξει με την Ορτεκ Νεσελάντε.

Μεγάλη ανακούφιση έφεραν στον προπονητή του Ολυμπιακού, Τάσο Κουμπλή, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Ελγκέτα, τα οποία έδειξαν ότι η θλάση στο πόδι του αθλητή έχει υποχωρήσει. Ετσι, ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά και θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα, μαζί με τους Τσακιρόπουλο, Χριστοφιδέλη, Κουρνέτα, Χατζηαντωνίου, Ρουμελιώτη, Πέτκοβιτς, Μπόγιοβιτς, Γκιούρδα, Αγγελόπουλο, Μεάνα, Σουλτανόπουλο και Ντίαζ.

Μια μικρή «Οδύσσεια» περιμένει τους παίκτες του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν στο Αμστερνταμ και αφού ολοκληρώσουν εκεί τις υποχρεώσεις τους θα έρθουν στη Γλυφάδα, όπου θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα κοιτάζουμε ως προετοιμασία. Η Ορτεκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή, αφού ουσιαστικά αποτελεί την εθνική Ολλανδίας. Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα με παιχνίδια μέσα σε δύο μέρες. Φαβορί και στους δύο αγώνες είναι οι αντίπαλοι. Εμείς θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Αλέκος Λεώνης.

Υποχρεώσεις στην Ευρώπη έχει και ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» μετέχει στον 7ο όμιλο του κυπέλλου «Τοπ Τιμς», οι αγώνες του οποίου θα αρχίσουν στις 15 Δεκεμβρίου, στην Μπούντβα της Σερβίας.

Ντέρμπι γυναικών

Ραντεβού στην Κυψέλη έχουν δώσει σήμερα οι αήττητες ομάδες της Α1 βόλεϊ γυναικών (19.00). Παναθηναϊκός και Πανελλήνιος θα «λύσουν» τις διαφορές τους και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης θα μείνει μόνο ένας σύλλογος αήττητος στη διοργάνωση. Ο αγώνας είναι για την 10η αγωνιστική και διεξάγεται σήμερα διότι το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα μετάσχει στον 5ο προκριματικό όμιλο του Τοπ Τιμς Καπ, που θα φιλοξενηθεί στο Μπρνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή