Ο Μερίνο κοντά στον Ολυμπιακό

Ο Μερίνο κοντά στον Ολυμπιακό

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν ο Σωκράτης Κόκκαλης έλεγε το Σάββατο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους οποίους είχε επισκεφθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ότι θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να βοηθήσει την ομάδα, κάτι είχε κατά νου. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη κινήσεις των «ερυθρολεύκων» για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Ο Περουβιανός μέσος του Ατρόμητου, Μερίνο, ο οποίος αγωνίζεται με κοινοτικό διαβατήριο (ισπανικό)  βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών. Μάλιστα, δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιάννη Οκκά, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό τον χειμώνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπλάκμπερν.

Την ίδια ώρα, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Βασίλη Τοροσίδη της Ξάνθης (αγωνίζεται ως δεξί μπακ), τον οποίο οι Πειραιώτες θέλουν να «ντύσουν» από τώρα στα «ερυθρόλευκα» και να τον φέρουν στο λιμάνι τον Γενάρη ή το αργότερο το καλοκαίρι, οπότε και αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα ο Τάσος Πάντος.

Παράλληλα, εξετάζονται οι προθέσεις του Εργοτέλη για την αγορά του Δημήτρη Κοιλιάρα. Οι Κρητικοί δεν λένε όχι στην πώλησή του, αλλά θα ήθελαν εκτός από χρήματα και τον Ταραλίδη ως αντάλλαγμα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Ο τελευταίος, πάντως, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, φέρεται να μην επιθυμεί να μετακομίσει στην Κρήτη.

Στη μεταγραφική λίστα βρίσκεται και ο Γρηγόρης Μάκος του Πανιωνίου. Παράλληλα, πηγή ανέφερε χθες ότι στην παρούσα φάση συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντακόλ από την Κέρκυρα, όπου αγωνίζεται ως δανεικός, ενώ είναι θέμα ημερών η ανανέωση του συμβολαίου του Χρήστου Πατσατζόγλου. Μετά δύο ημέρες ρεπό, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή