Οικογενειακή «σύγκρουση» στο πόλο

Οικογενειακή «σύγκρουση» στο πόλο

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κράμερ εναντίον Κράμερ, ή, για να ακριβολογούμε, Αφρουδάκης εναντίον Αφρουδάκη, πράξη τρίτη και, έως τώρα, σημαντικότερη. Ο Γιώργος, ο μεγάλος αδελφός, θα βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με τον μικρότερο, τον Χρήστο, στο κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ανδρικού πόλο, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Πειραιά και θα αρχίσει στις 7 μ. μ. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα, και ο Γιώργος και ο Χρήστος νίκησαν τον «μεσαίο» αδελφό, τον Ζάχο, που εξακολουθεί να αγωνίζεται στη Βουλιαγμένη.

Σήμερα θα διεξαχθούν άλλοι τρεις αγώνες, για την 9η αγωνιστική της Α1. Οι υπόλοιποι δύο (Πανιώνιος – Χανιά, Παναθηναϊκός – Νηρέας Χαλανδρίου) θα γίνουν αύριο, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα κολυμβητήρια Νέας Σμύρνης και ΟΑΚΑ, στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στο «Ποσειδώνιο» στις 16.30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Χίο, σε αγώνα που προβλέπεται αμφίρροπος αν και η νησιωτική ομάδα είναι ανώτερη. Η Βουλιαγμένη, στις 19.00, θα υποδεχθεί τον ΑΟ Π. Φαλήρου και θεωρείται επικρατέστερη για τη νίκη. Τέλος, πολύ σημαντικός αγώνας για το μέλλον των ομάδων στην κατηγορία είναι αυτός που θα γίνει στη Γλυφάδα (19.00) με αντιπάλους την τοπική ομάδα και τον Ηρακλή. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 16, Εθνικός 15, Πανιώνιος 13, Χανιά 12, Χίος 10, Βουλιαγμένη 7, ΠΑΟΚ 6, ΠΑΟ 6, ΑΟΠΦ 4, Γλυφάδα 3, Ηρακλής 2, Νηρέας 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή