Στο χειρουργείο ο Παπαποστόλου

Στο χειρουργείο ο Παπαποστόλου

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Περονόσπορος» έχει πέσει στον Ηρακλή, με το απουσιολόγιο να γεμίζει σχεδόν καθημερινά με νέα ονόματα. Νέο πρόσωπο στη λίστα είναι ο Παπαποστόλου, ο οποίος οδηγείται σήμερα στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Η μαγνητική τομογραφία που έκανε μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και η επέμβαση κρίθηκε αναγκαία. Ο χρόνος της απουσίας του εκτιμάται ότι θα είναι περίπου ένας μήνας, με μόνο παρήγορο σημείο ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται και θα χάσει το πολύ 2-3 παιχνίδι. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Γεωργιάδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ελαφράς μορφής γαστρεντερίτιδα και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Πουρσανίδης, εξαιτίας σπασμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Λογικά, σήμερα θα μπορέσει να γυμναστεί σε κανονικούς ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα εξακολουθούν να κάνουν οι Πρίττας, Δρούγας, Περπερίδης, ενώ εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα θα είναι και ο Μαυρογεννίδης, λόγω θλάσης. Στον αντίποδα, το ευχάριστο για τον Μπουμπένκο είναι ότι ο Ρίβας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα. Αν όλα πάνε καλά, θα διεκδικήσει θέση στην αρχική ενδεκάδα για το εντός έδρας παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη.

Εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Επαλέ (αποβλήθηκε στη Νεάπολη), ο οποίος είναι στην επικαιρότητα και λόγω της πιθανής αποχώρησής του. Το συμβόλαιό του έχει ρήτρα αποδέσμευσης 600 χιλ. ευρώ και το ποσό αυτό είναι διατεθειμένες να το προσφέρουν αρκετές ομάδες του εξωτερικού, με τις οποίες έχει επαφές ο μάνατζέρ του. Αν και ο ίδιος το διαψεύδει, φαβορί εμφανίζεται η Μπόχουμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή