ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ

Τεστ με Ν. Κορέα

Φιλικό παιχνίδι με τη Νότιο Κορέα «έκλεισε» η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2007, επί αγγλικού εδάφους, στο γήπεδο της Φούλαμ. Να σημειωθεί πως η ΕΠΟ έκανε δεκτή την πρόταση από την ομάδα της Ασίας απορρίπτοντας εκείνη της Πορτογαλίας, που είχε προτείνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα, την ίδια ημερομηνία. Η Εθνική μας και η Νότιος Κορέα βρέθηκαν αντιμέτωπες στις 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο τουρνουά στη Σαουδική Αραβία όπου είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ  1-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Πέμπτη η απολογία

Αύριο θα απολογηθεί ο Ιωνικός στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα θλιβερά επεισόδια στον αγώνα με τον Ηρακλή. Με βάση το κατηγορητήριο, η ομάδα της Νίκαιας κινδυνεύει να χάσει τον αγώνα από τον Ηρακλή με 3-0 και παράλληλα να της αφαιρεθούν 2 βαθμοί. Σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών της κλήθηκαν και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από ΠΑΟΚ σε Αρη

Στον αγώνα με τον Αρη στρέφουν άπαντες το βλέμμα τους στο Περιστέρι. Ο Γιώργος Παράσχος ζητάει απ’ τους παίκτες του να ξεχάσουν τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να ασχοληθούν με το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αρη. «Εκτός έδρας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις», υπογραμμίζουν στο Περιστέρι. Πρόβλημα προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση με τον Κριστιάνο Ρόχα, που ένιωσε σφίξιμο σε παλιό του τραύμα και σήμερα το ιατρικό επιτελείο θα εκτιμήσει την κατάστασή του. Ο Γιώργος Κορακάκης αναμένεται σήμερα να προπονηθεί κανονικά, κάτι το οποίο κατάφερε χθες ο Αμαντού Σανόκο. Λόγω προσωπικού προβλήματος απουσίασε απ’ την προπόνηση ο Γιάννης Κατεμής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή