ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καλείται απόψε να υπερασπίσει ό,τι κατέκτησε στους πρώτους του αγώνες στον όμιλο του Κυπέλλου UEFA. Να πάρει τη νίκη από την Παρί Σεν Ζερμέν, και να τερματίσει πρώτος. Θέση που ουσιαστικά θα του επιτρέψει να βλέπει από τώρα την πρόκρισή του στους «16» του θεσμού.

ΦΥΣΙΚΑ το παιχνίδι στο «Παρκ ντε Πρενς» κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για τους «πράσινους». Οχι γιατί η γαλλική ομάδα είναι κανένα σπουδαίο σύνολο. Αλλά διότι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός δείχνει, μετά τις πρώτες καλές σχετικά εμφανίσεις έπειτα από την άφιξη του Μουνιόθ, να έχει επανακάμψει στην μετριότητα.

ΤΟΝ ιδιο τον κακό εαυτό του θα πρέπει να… προσέξει περισσότερο απόψε και όχι την αντίπαλό του. Αν έχει αφήσει στην Αθήνα τις τελευταίες εμφανίσεις του και φορέσει την δική του την… Ευρωπαϊκή, τότε θα μπορέσει να επιστρέψει με το τρίποντο στις αποσκευές του.

ΤΟ αποψινο όμως παιχνίδι έχει κι άλλες ιδιαιτερότητες. Μπορεί να μην αφορούν άμεσα την ομάδα του Μουνιόθ, αλλά πιθανόν να την επηρεάσουν. Κι αυτές αφορούν τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, έπειτα από τον θάνατο οπαδού της Χάποελ Τελ Αβίβ, μετά από πυροβολισμό αστυνομικού.

ΕΙΝΑΙ το πρώτο παιχνίδι που δίνει η ομάδα του Παρισιού στην έδρα της μετά το τραγικό συμβάν και είναι άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση των οπαδών της.

ΦΥΣΙΚΑ, όποια κι αν είναι αυτή, θα πρέπει να αφήσει αδιάφορους τους παίκτες των φιλοξενουμένων. Να μην τους αποσπάσει την προσοχή, από τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Που θα τους δώσει το δικαίωμα να αντιμετωπίσουν μία από τις τρίτες ομάδες των ομίλων του UEFA. Οι οποίες και κατά τεκμήριο είναι οι ασθενέστερες, τουλάχιστον στα… χαρτιά.

ΟΠΟΤΕ από την κλήρωση της Παρασκευής, θα μπορούμε να θεωρούμε πως και οι «πράσινοι» αλλά και η ΑΕΚ, θα έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τους «16». Γεγονός που θα δώσει κάποιο ενδιαφέρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσο θλιβερά συνέβησαν στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή