ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, στη σύσκεψη που έγινε χθες με τη συμμετοχή των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, Ν. Τζώρτζογλου, Γ. Σουλτάτου, του αντιπρόεδρου Α. Παπουτσάκη, του γενικού αρχηγού Στ. Λαμπράκη και του προπονητή, Ν. Καραγεωργίου. Ο προβληματισμός έγκειται κυρίως στην αδυναμία του Εργοτέλη να συνδυάσει με θετικά αποτελέσματα το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει στα περισσότερα παιχνίδια.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα οποία κοστίζουν 30 ευρώ και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Λόγω της γιορτής του Πολιούχου της Κέρκυρας, Αγ. Σπυρίδωνα, οι παίκτες είχαν χθες ρεπό. Ο Καγκιούζης θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φλαβίνιο και του Πάσιου. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Καραδήμος, που εξέτισε την ποινή του.

ΛΑΡΙΣΑ: Επιτυχημένο κρίνεται το φιλικό της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Αλκαζάρ, για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των δύο ομάδων Μανόλη Ρακιντζόγλου. Στις εξέδρες βρέθηκε αρκετός κόσμος παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ενώ μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Ορφανού, το υφυπουργείο Αθλητισμού αγόρασε 2.000 εισιτήρια. Για την ιστορία στην κανονική διάρκεια το αποτέλεσμα, το οποίο δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, ήταν 1-1, με σκόρερ τους Πούτα (37΄) και Καλογήρου (47΄). Στα πέναλτι, όπου και οδηγήθηκε το παιχνίδι, η ΑΕΛ επικράτησε με 4-3. Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε δύο υπό δοκιμή Βραζιλιάνους, τους Νέλσον (μέσος) και Ερνάντο (επιθετικός). Αμφότεροι άφησαν καλές εντυπώσεις.

ΞΑΝΘΗ: Ξεκαθαρίζει σήμερα του Παρασκευά Αντζα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού του, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και θα πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Η ομάδα μελετά την πρόταση να εγκαταλείψει την πόλη του Λίβερπουλ και να μετακομίσει στο Κέρκμπι, προάστιο του αγγλικού λιμανιού, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Αγγλίας και τον τοπικό δήμο, προξενώντας οργή μεταξύ των οπαδών της.

ΡΕΤΖΙΝΑ: «Σκόντο» τεσσάρων βαθμών στην ποινή αφαίρεσης 15 πόντων από το πρωτάθλημα έκανε το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο της Ιταλίας στη Ρετζίνα, σχετικά με το σκάνδαλο «Καλτσόπολι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή