«Εμφύλιος» Αμαρουσίου – Πανιωνίου

«Εμφύλιος» Αμαρουσίου – Πανιωνίου

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελληνικός «εμφύλιος» στο Ελληνικό και στο Μαρούσι προέκυψε στην δεύτερη φάση του Eurocup, αφού το μεν Μαρούσι νίκησε 79-75 τη Ρίγα (Κυρίτσης 20, Τόμας 19, Σεϊμπούτις 11) και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου του, ενώ ως δεύτερος του 7ου ομίλου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Eurocup ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν το καθήκον τους και επιβλήθηκαν στο κλειστό του Ελληνικού της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 88-70, αλλά χρειάζονταν και ήττα της Τουρκ Τέλεκομ από την Ουράλ Γκρέιτ. Η τουρκική ομάδα νίκησε στα Ουράλια Ορη και στην β΄φάση, η ομάδα του Λούκα Παβίσεβιτς θα αγωνιστεί στον δεύτερο όμιλο, στον οποίο θα συναντήσει το Μαρούσι! Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος σίγουρα θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Ντιναμό και Μπάνβιτ και το Μαρούσι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καυκής 13, Περπέρογλου 8, Ντόιτσιν 13, Χατζής 2, Σιγγούνας 3, Μιλίκοβιτς 10, Μαυροειδής 2, Ουίνστον 16, Ντραγκόλιοβιτς 9, Χάτσον 12.

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: Μιρακόφσκι 10, Σούκαρ, Πίντγκερ 8, Αβραμόφσκι 2, Ντάνιελσον 17, Σέινφελντ, Μπόζοφ 11, Τράινα 18, Αγγέλοφ 4.

Η Ρεάλ αποδείχθηκε ατρόμητη και στη Θεσσαλονίκη, νικώντας εύκολα τον ΠΑΟΚ με 76-53 και κέρδισε μια ακόμα απόδειξη ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Ulebcup. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ «προδόθηκαν» από τις δυνάμεις τους και η κούραση από το πρόσφατο ντέρμπι με τον Αρη, ήταν πολύ εμφανής, με αποτέλεσμα οι Μαδριλένοι από το δεύτερο δεκάλεπτο να κυριαρχήσουν σ’ όλους τους τομείς της στατιστικής και να έχουν πολύ περισσότερη ενέργεια.

ΠΑΟΚ: Βεργίνης 4, Πάρκερ 4, Καλαμπόκης 9 (1), Αγαδάκος 6, Πάσαλιτς 9 (2), Μανωλόπουλος, Ουάσιγκτον 8, Σέκουλιτς, Κούβελας 0, Χαριτόπουλος 13, Βασιλείου, Σκεπάνοβιτς 12

ΡΕΑΛ: Χέρβελ 6 (2), Λόπεζ 8 (2), Μπούλοκ 6 (2), Σμιθ 17 (4), Ρέγιες 12, Τουντσέρι 2, Χερνάντεζ 2, Τόμας 6 (1), Μούμπρου 7 (1), Βάρντα 10 (1).

Ήττα και για την ΑΕΚ, στην Γερμανία, όπου έχασε από την Μπάμπεργκ με 80-71 και απώλεσε όλες τις ελπίδες πρόκρισης της στην επόμενη φάση. (Νικολαίδης 13, Πέρκοβιτς 10, Κόμματος 14, Σκοτ 11).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή