«Το μήνυμά μας εστάλη…»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελικώς δεν ήταν τρελοί όλοι όσοι άκουσαν την Κυριακή το βράδυ στον αγώνα με το Αιγάλεω στο Καραϊσκάκη, φίλους του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζουν με συνθήματα τους παίκτες, τον προπονητή και τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων». Διότι την επομένη του αγώνα, άλλοι σφύριζαν αδιάφορα για όσα ακούστηκαν, ενώ ακόμη ειπώθηκε ότι τα συνθήματα τα φώναξαν 300 με 400… ταραξίες, στους οποίους απαγορεύθηκε να εκφράσουν στο μέλλον την αντίθεσή τους.

Τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω, η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο για μήνυμα του κόσμου του Ολυμπιακού: «Οσο κι αν προσπαθούν κάποιοι, εντέχνως και παντοιοτρόπως, να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, να αποκρύψουν την πραγματικότητα και να «θάψουν» την ουσία, το μήνυμα από τον κόσμο του Ολυμπιακού εστάλη! Με τρόπο κομψό από τους περισσότερους ή με τρόπο άκομψο (κακώς) από κάποιους άλλους, το μήνυμα που τόσο καιρό ο κόσμος κρατούσε μέσα του, εστάλη!».

Και συνέχισαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού: «Αντί για τις αναγκαίες και περιβόητες, πια, αλλαγές, βλέπουμε πάλι τους ίδιους παίκτες, τα ίδια πρόσωπα, τις ίδιες καταστάσεις. Με αυτούς τους παίκτες ο Θρύλος επί 10 χρόνια κυριαρχεί στην Ελλάδα, κυριολεκτικά. Με τους ίδιους παίκτες, όμως, και με τις ίδιες καταστάσεις (σε θέματα οργάνωσης, στελέχωσης, λειτουργίας) ο Ολυμπιακός επί 10 χρόνια δεν μπορεί να κάνει μια σοβαρή επιτυχία στην Ευρώπη, κινδυνεύοντας να έχει τον ρόλο του «κομπάρσου», στα ευρωπαϊκά δρώμενα. Εκείνοι που είναι ικανοί και μπορούν να διακριθούν στην Ελλάδα, δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και στην Ευρώπη, δυστυχώς. Δυστυχώς, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα, την οποία κάνουν ακόμα πιο σκληρή οι υποσχέσεις, οι διαβεβαιώσεις και το δήθεν ευρωπαϊκό όραμα». Είναι δε αξιοσημείωτο πως απέστειλαν τελεσίγραφο στη διοίκηση: «Κουραστήκαμε, όμως, και βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Ολυμπιακό δέσμιο «σάπιων» καταστάσεων, γι’ αυτό και το καλοκαίρι που έρχεται, το αντιμετωπίζουμε σαν το τελευταίο καλοκαίρι υπομονής! Ολα, βλέπετε, άρα και η υπομονή, έχουν τα όριά τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή