Π. Κόκκαλης: Μεταβατικό στάδιο η φετινή σεζόν

Π. Κόκκαλης: Μεταβατικό στάδιο η φετινή σεζόν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βήματα προόδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο διακρίνει ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Πέτρος Κόκκαλης, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters. «Εχουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα απ’ όσα περιμέναμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκαλης, και έδωσε απαντήσεις σε όσους κατηγορούν τη διοργανώτρια αρχή – με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια στη Νίκαια – ότι αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα: «Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε ότι θα βελτιώσουμε τα πάντα μέσα σε μια περίοδο. Δεν μπορείς να γίνεις η αγγλική πρέμιερ λιγκ μέσα σε μια ημέρα. Είναι μια αργή διαδικασία χτισίματος, η οποία χρειάζεται χρόνο. Η Σούπερ Λίγκα έχει ένα συγκεκριμένο στόχο κι αυτός είναι όλες οι ομάδες να εναρμονιστούν με το καταστατικό της UEFA εντός τριών χρόνων».

Εν συνεχεία ο κ. Κόκκαλης ανέφερε ότι η τρέχουσα περίοδος είναι ένα μεταβατικό στάδιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ομάδα, η οποία να έχει κέρδος κι αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Για μας αυτή η αγωνιστική περίοδος είναι μια περίοδος μελέτης, η οποία θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε μια πιο βελτιωμένη διοργάνωση την επόμενη σεζόν».

Καταλήγοντας, μίλησε για το μεγάλο του όνειρο για το πρωτάθλημα: «Θέλουμε να το μετατρέψουμε σε ένα γεμάτο ενθουσιασμό επαγγελματικό πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι επιτυχημένο για τις ομάδες και το οποίο θα απολαμβάνουν οι φίλαθλοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή