ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο «σφυρί» τα… ακριβά κομμάτια

Ο Νίκος Βεζυρτζής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ. Στον «δικέφαλο» λοιπόν είναι αποφασισμένοι να περιορίσουν όσο μπορούν τα έξοδα και έτσι βγάζουν στο σφυρί παίκτες που ακριβοπληρώνονται αλλά δεν έχουν προσφέρει στην ομάδα.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Σάντορ Τόργκελε. Ο Ούγγρος επιθετικός, βάσει συμβολαίου, πρέπει να εισπράξει το ποσό των 320 χιλιάδων ευρώ το οποίο κρίνεται υπερβολικό σε σύγκριση με την προσφορά του και με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εταιρεία. Ηδη έγινε η πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα.

Την ίδια πολιτική ακολουθεί η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο θέμα των Ιφεάνι Ουντέζε και Αρμάντο Φουτσίνι. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και πέτυχαν την επιδίκαση χρημάτων μη δεδουλευμένων. Ετσι, ο Ουντέζε πρέπει να εισπράξει 200.000 ευρώ μη δεδουλευμένα συν 96.000 ευρώ δεδουλευμένα, ενώ ο Φουτσίνι 70.000 ευρώ μη δεδουλευμένα και 59.000 ευρώ δεδουλευμένα. Από τη διοίκηση της ΠΑΕ μεταφέρθηκε στον δικηγόρο των δύο παικτών ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να πληρώσει μη δεδουλευμένα χρήματα και πρότεινε να τους εξοφλήσει τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθεί λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κοσμίν Μπαρκουάν.

-Στον Ηρακλή έχουν στρέψει την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τη SKODA Ξάνθη. Τα προβλήματα για τον Γιόζεφ Μπουμπένκο είναι αρκετά μιας και το απουσιολόγιό του και τη χθεσινή ημέρα ήταν γεμάτο Οι Πρίττας, Δρούγας και Περπερίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Παπαζαχαρίας και Μαυρογενίδης έκαναν θεραπευτική αγωγή, ενώ απουσίασε ο Λαβάλ λόγω διαστρέμματος.

Αντίθετα οι Γεωργιάδης και Πουρσανίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Παπαποστόλου υποβλήθηκε χθες το πρωί σε αρθροσκόπηση λόγω ρήξης έσω μηνίσκου και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου ένα μήνα.