ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΞΑΝΘΗ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Αφρικανικό χτύπημα

Ο Γιάννης Σαμαράς παρουσίασε χθες τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Ιντρίσα Σονκό και Ουεντραόγκο Ραχίμ. Και οι δύο Αφρικανοί παίκτες δήλωσαν ευχαριστημένοι από την επιλογή τους να συνεχίσουν στην Ελλάδα την καριέρα τους και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. «Θα αποκτηθούν δύο ακόμα παίκτες, ενώ ανάλογα με αυτούς που θα αποχωρήσουν θα επιδιωχθεί να καλυφθούν τα κενά που θα αφήσουν», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης. Αγωνιστικά, οι Αντζας και Μάνσο δεν προπονήθηκαν χθες, καθώς ένιωθαν ενοχλήσεις. Σήμερα θα δοκιμάσουν να γυμναστούν και θα κριθεί η συμμετοχή τους στον αγώνα με τον Ηρακλή.

ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Αναβολή της δίκης

Στις 21 Δεκεμβρίου θα δικαστούν τελικά από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά οι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στον αγώνα Ιωνικού – Ηρακλή, στο γήπεδο της Νίκαιας. Η δίκη τους ήταν προγραμματισμένη για χθες, όμως λόγω της απουσίας ενός συνηγόρου και του βοηθού διαιτητή, που δέχθηκε την επίθεση του νεαρού χούλιγκαν, η δίκη πήρε νέα αναβολή. Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νέο πρόβλημα με Ρόχα

Πριν καλά καλά ο Κριστιάνο Ρόχα επιστρέψει στη δράση, είχε νέα σύσπαση στους οπίσθιους μηριαίους, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των «κυανολεύκων» ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Για προληπτικούς λόγους, ο Γιώργος Κορακάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά σήμερα αναμένεται να γυμναστεί κανονικά και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου. Ο Γιώργος Παράσχος μπορεί να υπολογίζει και στον Γιάννη Λαζανά.

ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Η ώρα της Μπαρτσελόνα

Την προσπάθειά της να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αρχίζει σήμερα το μεσημέρι στην Ιαπωνία η Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό την Αμέρικα του Μεξικού. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Ιντερνασιονάλ της Βραζιλίας, που νίκησε χθες στον άλλο ημιτελικό την Αλ Αχλι της Αιγύπτου με 2-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή