«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη τη δουλειά μας»

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη τη δουλειά μας»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόδειξη ότι δεν έχει… κουρασθεί να κερδίζει στην Ευρωλίγκα θέλει να «κόψει» ο Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της διοργάνωσης και την υποδοχή της Γιουβεντούτ Μπανταλόνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο (20.45). Χωρίς να έχει γίνει αυτοσκοπός των πρωταθλητών Ελλάδας η διατήρηση του αήττητου στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία και τις προδιαγραφές για να προχωρήσουν ακάθεκτοι, αποφεύγοντας «λαχτάρες» τύπου Μακάμπι, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως, δεν θέλει να εφησυχάσει τους παίκτες του, χωρίς να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και στον δεύτερο γύρο της α΄ φάσης που άρχισε αυτή την εβδομάδα.

«Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη τη δουλειά μας…», είπε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί η Μπανταλόνα είναι μια ομάδα με υψηλό ρυθμό στην άμυνα. Κάνει πολλές αλλαγές στο παιχνίδι της, καλύπτει τους χώρους και έχει τη δυνατότητα να τρέξει στο γήπεδο.

Μέσα από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα έχουμε διαπιστώσει ότι εξακολουθεί να υπάρχει πολύ καλό επίπεδο, ειδικά στον δικό μας όμιλο. Το καλό είναι ότι έχουμε διαπιστώσει πως όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή