Αρης: καλές γιορτές με… νίκη

Αρης: καλές γιορτές με… νίκη

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σύνθημα είναι κοινό. «Νίκη για καλές γιορτές» θέλουν άπαντες, μόνο που η αποστολή του Αρη στην αποψινή αναμέτρηση στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η ψυχολογία των γηπεδούχων είναι ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και θέλουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ο Γκιγιέρμο Ογιος αλλάζει σημαντικά τα πλάνα του μιας και θα έχει στη διάθεσή του τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ έπειτα από περίπου δύο μήνες θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα δίπλα στον Κώστα Νεμπεγλέρα, ενώ τη θέση του οργανωτή θα πάρει ο Νασιμέντο. Συν τοις άλλοις ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα πάρει θέση στη δεξιά πλευρά της άμυνας, αριστερά θα είναι ο Βαγγέλι και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Γόγολο και Κουλουχέρη. Ο Γκιγιέρμο Ογιος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χοσέ Λουίς και Εσκουδέρο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κολτσίδα.

Στον Ηρακλή θέλουν να δώσουν συνέχεια στο δικό τους σερί και να σταματήσουν αυτό της SKODA Ξάνθης. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στάθηκε πολύ στην καλή ψυχολογία που έχουν οι ακρίτες λόγω των συνεχόμενων επιτυχιών και στο γεγονός ότι η ομάδα του Τάκη Λεμονή στους τελευταίους έξι αγώνες έχει πετύχει πέντε νίκες, έχει μία ισοπαλία και δεν έχει δεχθεί γκολ. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τον τεχνικό του «γηραιού» δεν υπάρχει ομάδα χωρίς αδυναμίες τις οποίες οι κυανόλευκοι πρέπει να ανακαλύψουν και να τις εκμεταλλευτούν. Ο Σλοβάκος δεν υπολογίζει τους Παπαποστόλου, Παπαζαχαρία, Πρίττα και Περπερίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή