Δεν επιτρέπεται απώλεια για τον Εθνικό

Δεν επιτρέπεται απώλεια για τον Εθνικό

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συχνά χρησιμοποιούμε τη φράση «αγώνας δίχως αύριο», για να επισημάνουμε την κρισιμότητα μιας συνάντησης. Για την ανδρική ομάδα πόλο του Εθνικού, αγώνας με τέτοιο χαρακτήρα είναι ο αυριανός (12.00, Πειραιάς) με την ιταλική Συστέμα Πομπέα Μπρέσα, μολονότι είναι μόλις ο δεύτερος στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας και έπονται τέσσερις. Είναι τέτοια, όμως, η σύνθεση του ομίλου στον οποίο μετέχει ο Εθνικός, ώστε απώλειες βαθμών εντός έδρας ίσως αποδειχθούν μη αναστρέψιμες. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες σχεδόν ισάξιες, όπως λένε οι παίκτες και ο προπονητής του Εθνικού και όπως έδειξαν τ’ αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια (Μλάντοστ Κροατίας – Εθνικός 9-7, Μπρέσα – Παρτιζάν Βελιγραδίου 9-8). Συνεπώς, για τον Εθνικό, σύμφωνα με τον διεθνή φουνταριστό Αντώνη Βλοντάκη, τ’ αποτελέσματα των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων (ο άλλος θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου, με αντίπαλο την Παρτιζάν), θα καθορίσουν την πορεία του στην εφετινή διοργάνωση. Η Μπρέσα με τους Ρ. Καλκατέρα, Τσίριτς, Μπίνκι, Χίνιτς, Ρατ, Βιτοριόζο, Πρεσούτι, Φαν Ντερ Μέιρ, Μπάρατς είναι πολύ ισχυρή.

Ο Μάκης Βολτυράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματισμένους Μάζη και Στελλάτο.

Σήμερα η Παρτιζάν θα υποδεχθεί τη Μλάντοστ σε αγώνα στον οποίο αναμένεται να κυριαρχήσει το σκληρό «παιχνίδι», αφού είναι γνωστό ότι και στο πόλο οι σχέσεις Σέρβων και Κροατών δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή