Δεν το ξέχασε και τον… ξέχασε

Δεν το ξέχασε και τον… ξέχασε

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μανιάτικο» φαίνεται ότι κρατάει ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον ακόμη στον Ντέιβιντ Μπέκαμ την κόντρα τους κατά τον τελευταίο χρόνο του πρώην αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ετσι ο προπονητής των κόκκινων του Μάντσεστερ δεν τον συμπεριέλαβε σε λίστα με τους καλύτερους παίκτες που είχε στον σύλλογο αυτό.

«Στον καιρό μου στη Γιουνάιτεντ είχα την τύχη να διαθέτω αρκετούς παίκτες παγκόσμιας κλάσης» γράφει ο Σκωτσέζος τεχνικός σε ειδική έκδοση για την ιστορία της ομάδας. «Ο Πίτερ Σμάιχελ είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Το ίδιο και ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ερικ Καντονά θα μπορούσε να είναι και ακόμη καλύτερος, αν κάποια στοιχεία του δεν ήταν εκτός ελέγχου».

«Τέσσερις, με τον Γουέιν Ρούνι. Και νομίζω ότι κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φτάσει κι αυτός εκεί, χωρίς αμφιβολία. Παίζει στη δυσκολότερη θέση στο ποδόσφαιρο, ως εξτρέμ, και δεν αρνείται ποτέ να πάρει την μπάλα και να περάσει αντιπάλους» εκτιμά ο σερ Αλεξ και συνεχίζει: «Μετά είναι και ο Ρόι Κιν, σύνολο πέντε. Και να μην ξεχάσω και τον Πολ Σκόουλς, τον πλέον έξυπνο μέσο που είχα ποτέ. Το να δουλεύω με τέτοιους ανθρώπους ήταν μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίησε κάθε προσδοκία μου» σχολιάζει.

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί σπουδαίοι παίκτες που θα άξιζαν αναφοράς εδώ, όπως οι Μπράιαν Ρόμπσον, Μαρκ Χιουζ και ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι. Ομως η απουσία του Μπέκαμ, του παίκτη που συνέδεσε το όνομά του με εννέα σημαντικά τρόπαια της Γιουνάιτεντ, όχι μόνο δείχνει ότι ο σερ Αλεξ έχει βγάλει τον παίκτη από το μυαλό του, αλλά και ότι όσα ισχυριζόταν πρόσφατα ο Αγγλος ποδοσφαιριστής περί συμφιλίωσης με τον παλιό του προπονητή δεν ευσταθούν.

Ο αγγλικός Τύπος μάλιστα αναφέρει ότι στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ η λέξη «Μπέκαμ» δεν προφέρεται ποτέ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή