Ελληνογαλλική κόντρα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελλάς – Γαλλία… κοκορομαχία! Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε οι δύο ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στη φάση των 32 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, να κληρωθούν με δύο γαλλικές, παλιά γνώριμη η μία και πολύ πρόσφατη η άλλη.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λανς, με την οποία είχε βρεθεί στον ίδιο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ το 1998 και είχαν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα (νίκες 1-0 οι γηπεδούχοι), ενώ η ΑΕΚ θα βρει στον δρόμο της την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία νίκησε την Τετάρτη 4-0 τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα παίξουν εκτός έδρας στις 14 ή 15 Φεβρουαρίου και η ΑΕΚ εντός, στις ίδιες ημερομηνίες. Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 22 του ίδιου μήνα. Αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει, θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 όποια ομάδα προκριθεί από το ζευγάρι Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπλάκμπερν.

Αν προκριθεί η ΑΕΚ, θα παίξει στον επόμενο γύρο με την Μπενφίκα των Σάντος, Κατσουράνη, Καραγκούνη ή τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, η οποία απέκλεισε με δύο νίκες τη Σκόντα Ξάνθη στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των 16 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θα γίνουν στις 8 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί στις 14 ή 15 του ίδιου μήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή