Σκληρή δοκιμασία για ΠΑΟΚ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συντριβή από τον Ατρόμητο στην Τούμπα δεν έχει σβηστεί ακόμη από τη μνήμη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Στον «δικέφαλο» πιστεύουν ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει αύριο να περάσουν νικηφόρα από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να στηριχθεί στην αμυντική της λειτουργία: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εκεί είναι η δύναμή μας, έχουμε μία ασφάλεια. Είμαι σίγουρος ότι η αμυντικής μας συμπεριφορά θα είναι και πάλι σωστή. Σε αυτή βλέπω τη βάση για να πάρουμε τα θετικά αποτελέσματα. Στα πρώτα τρία παιχνίδια είχαμε δεχθεί τρία γκολ και στα τρία τελευταία πέντε. Εμείς κάναμε την μπάλα να μας γυρίσει την πλάτη. Σε κάθε ματς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

Ο Βούκοτιτς θα έχει στη διάθεσή του τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έδωσε το παρών στις τελευταίες προπονήσεις, όμως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα οι παίκτες του «δικέφαλου» θα έχουν εισπράξει πριν από την αυριανή αναμέτρηση σημαντικό μέρος από τα χρήματα που τους οφείλονται.

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Μάκης Κατσαβάκης ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στην αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ προκειμένου να φθάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής των Ποντίων τόνισε πως «είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι μετά τις απώλειες που είχαμε στους τελευταίους αγώνες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή