ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΡΟΠΑΙΟ ΛΕΝ

Για το «θαύμα» παίζει η Χίος

Οταν έχεις ηττηθεί στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ με διαφορά τριών τερμάτων και πας στο Καζάν, στη Ρωσία, για να κρατήσεις τη νίκη με 10-9, που έχεις πετύχει στη Χίο, τότε είναι σαν ν’ αναζητείς το θαύμα. Επειδή, όμως, και στον αθλητισμό η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, η ομάδα του ΝΟ Χίου ελπίζει να κρατήσει αυτή τη διαφορά που πήρε από τη Σίντεζ. Η ρωσική ομάδα είναι πολύ ισχυρή, αφού διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες (Μαξίμοφ, Σάβιτς, Ικοντίνοβιτς, Μπελοφάστοβ, Ζινούροφ, Ζακίροφ, τον γνωστό μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Σερτβίτις κ.ά.) και θεωρείται φαβορί.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Μετάλλιο θέλει ο Μάρας

Τη διάκριση στο μονόζυγο θα διεκδικήσει αύριο ο Βλάσης Μάρας στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου ενόργανης, που διεξάγεται στη Βραζιλία. Οι εθνικές ομάδες εφήβων – νεανίδων εκπροσωπούν τη χώρα μας στη Βαλκανιάδα της Κωνσταντινούπολης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Σύγκρουση κορυφής

Το ντέρμπι κορυφής της Α1 ανδρών, Κιλκίς – ΑΣΕ Δούκα (16.00), δεσπόζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής. Θα παίξουν επίσης: 17.00: Πανελλήνιος – Ιωνικός ΝΦ. 18.00: Αερωπός – Απόλλων Καλ., ΠΑΟΚ – Διομήδης Αργους, ΧΑΝΘ – Φίλιππος Βέροιας. 20.00: Ηλυσιακός – Βριλήσια. Στην Α1 γυναικών, οι Ελπίδες Δράμας υποδέχονται τη Ν. Ιωνία (18.00).

Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ναυμαχία στη Βουλιαγμένη

Μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α1 πόλο γυναικών. Στο κολυμβητήριο του Λαιμού θα ναυμαχήσουν, στις 18.00, οι εκπρόσωποί μας στο κύπελλο πρωταθλητριών, Βουλιαγμένη και Γλυφάδα. Οι άλλοι αγώνες: 15.00: Ολυμπιακός – Ρέθυμνο, 17.00: Χανιά – ΠΑΟΚ, 19.00: ΝΕ Πατρών – Εθνικός.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ

Στο «σκαμνί» η Τόμας

Βρέθηκε ντοπαρισμένη το 2002 με το αναβολικό νορμπολεθόν και τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό. Παρά ταύτα, τον επόμενο χρόνο κατέθεσε στο σώμα των ενόρκων, που ερευνούσε το θέμα του εργαστηρίου BALCO, το οποίο παρασκεύαζε απαγορευμένες, για τον αθλητισμό, ουσίες, ότι ουδέποτε είχε κάνει χρήση τέτοιων. Τώρα η Αμερικανίδα ποδηλάτισσα, Τάμι Τόμας, που στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2001 είχε αναδειχθεί 2η, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες. Τρεις για ψευδορκία και μία για παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Αποκλεισμός σε ποδηλάτες

Δύο νεαροί Αυστριακοί ποδηλάτες, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό δύο ετών για παράβαση κανονισμών περί ντόπινγκ. Ο Στέφαν Εμπνερ βρέθηκε ντοπαρισμένος μ’ ερυθροποιητίνη, ενώ ο Μάρκο Ορέγκια δεν παρουσιάστηκε σ’ έλεγχο ντόπινγκ.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα

Οι πανελληνιονίκες όλων των κατηγοριών σε ιππική δεξιοτεχνία και υπερπήδηση εμποδίων αναδεικνύονται σήμερα και αύριο στο Μαρκόπουλο. Και τις δύο ημέρες οι αγώνες αρχίζουν στις 9.00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Η ΕΟΙ οργανώνει λαχειοφόρο αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό για παιδιά 3-18 ετών με σοβαρές ασθένειες.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Πανελλήνιοι νέων

Οι πρωταθλητές Ελλάδος στους νέους (άνδρες, γυναίκες) θ’ αναδειχθούν σήμερα και αύριο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στις εγκαταστάσεις του Γουδή. Σήμερα, από τις 7.00, θα διεξαχθεί το ατομικό αγώνισμα και αύριο (8.30) η ομαδική σκυταλοδρομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή