ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Συμφωνία με Ογκνιένοβιτς

Η Λάρισα τον ήθελε, αλλά ο Εργοτέλης ήταν αυτός που τον απέκτησε! Ο Πέριτσα Ογκνιένοβιτς συμφώνησε με τους Κρητικούς για τον επόμενο ενάμιση χρόνο. Ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι 28 ετών και αγωνίζεται τόσο σαν μεσοεπιθετικός όσο και σαν επιθετικός και αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα, στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για το τελευταίο διάστημα έπαιξε σε ομάδα της Μαλαισίας.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σέντρα για έξι ομάδες

Με τη διεξαγωγή τριών αγώνων ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής. Στην Καισαριανή, ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 15.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ3. Επίσης, η Καλλιθέα φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Χαϊδάρι τον Πανθρακικό. Η σέντρα θα γίνει στις 15.00.

ΧΟΪΤΣΕΡ

Δεν γλίτωσε τη φυλάκιση

Παρά την εισαγγελική πρόταση, το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Λειψίας δεν χαρίστηκε στον Γερμανό διαιτητή, που συμμετείχε σε κύκλωμα που προκαθόριζε αποτελέσματα αγώνων σε παράνομο στοιχηματισμό. Ετσι ο Χόιτσερ θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 29 μηνών, ενώ ο εγκέφαλος του κυκλώματος, ο Κροάτης Αντε Σάπινα, θα φυλακιστεί για 35 μήνες για στήσιμο ή απόπειρα στησίματος 23 αγώνων μικρότερων κατηγοριών της Γερμανίας, ενώ ποινή φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε στους δύο αδερφούς του, έναν άλλο διαιτητή και έναν πρώην ποδοσφαιριστή.

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μενού για όλα τα γούστα

Σε Φλωρεντία και Ρώμη είναι στραμμένα τα βλέμματα στην 16η αγωνιστική της Serie A. Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Φιορεντίνα φιλοδοξεί να σπρώξει ακόμα περισσότερο προς το… γκρεμό τους «ροσονέρι» με νίκη επί της προβληματικής Μίλαν. Στο «Ολύμπικο», η Ρόμα καλείται να ξεπεράσει την Παλέρμο που δεν… αστειεύεται. Εύκολο έργο έχει η πρωτοπόρος Ιντερ, αφού αντιμετωπίζει στο «Μεάτσα» τη Μεσίνα, η οποία πάει από το… κακό στο χειρότερο. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής: Φιορεντίνα – Μίλαν, Ουντινέζε – Κάλιαρι (Σάββατο 16/12) και Ασκολι – Τορίνο, Κατάνια- Εμπολι, Ιντερ – Μεσίνα, Λιβόρνο – Λάτσιο, Πάρμα – Κιέβο, Ρετζίνα – Σαμπντόρια, Σιένα – Αταλάντα, Ρόμα – Παλέρμο (Κυριακή).

ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Εκτός έδρας… μπελάδες

Δυνατές δοκιμασίες για τις πρωτοπόρους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Premier League. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ στο «Απτον Παρκ». Στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Εβερτον δοκιμάζεται η πρωταθλήτρια Τσέλσι. Οι «μπλε» κυνηγούν τη Μάντσεστερ και δεν θέλουν να σκέφτονται διαφορετικό αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η Τσάρλτον φιλοξενεί στο «Βάλεϊ» τη Λίβερπουλ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το βαρύ 5-1 από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Το έργο της θα είναι δύσκολο αφού οι «κόκκινοι» διανύουν περίοδο φόρμας. Το πρόγραμμα: Τσάρλτον – Λίβερπουλ, Ρέντιγκ – Μπλάκμπερν, Γουίγκαν – Σέφιλντ Γιουν., Νιούκασλ – Γουότφορντ, Αρσεναλ – Πόρτσμουθ, Αστον Βίλα – Μπόλτον (Σάββατο), Εβερτον – Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ, Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γ. (Κυριακή) και Φούλαμ – Μίντλεσμπρο (Δευτέρα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή