Αλλοι έξι Ελληνες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη Μελβούρνη

Αλλοι έξι Ελληνες ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη Μελβούρνη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Θωμάς Μπίμης είναι εδώ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης (μαζί με τον Νίκο Σιρανίδη) στις συγχρονισμένες καταδύσεις από 3 μ., με 349,50 βαθμούς, «έπιασε» το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα (Μάρτιος, Αυστραλία), ακριβώς σε αυτό το αγώνισμα, αλλά με παρτενέρ τον Αλέξανδρο Μάνο. Η επιτυχία σημειώθηκε στο μίτινγκ του Μάντσεστερ, όπου το όριο πέρασαν και οι Ντίνα Γεωργάτου – Ιωάννα Δραζίνου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, με 254,50. Ο Μάνος κατετάγη 3ος και στο ατομικό των 3μ. με 390,55 β., ξεπερνώντας το όριο για τη Μελβούρνη. Αλλά και στην κολύμβηση, δύο Ελληνες «έπιασαν» στο μίτινγκ «Αλεξάνδρεια» τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι ο Ρωμανός Αλυφαντής, ο οποίος στα 200 μ. προσθίως σημείωσε επίδοση 2.14.64, που εκτός από όριο αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ, και ο Βασίλης Δεμέτης, ο οποίος κολύμπησε τα 400 μ. μεικτής σε 4.17.72.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 50 μ. υπτίως, Αρης Γρηγοριάδης, στα 100 μ. πέτυχε εξαιρετική επίδοση (55.72).

«Είναι πολύ καλός χρόνος. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί αυτή την περίοδο κάνω σκληρή προπόνηση και ετοιμάζομαι για το πρωτάθλημα κόσμου», δήλωσε.

Στο Μάντσεστερ ο Στέφανος Παπαρούνας κατετάγη 5ος στα 3 μ. με 337,25 βαθμούς. Στις γυναίκες, η Γεωργάτου κατέλαβε την 4η θέση με 240 βαθμούς και η Δραζίνου την 6η με 226.

Δύο ρεκόρ κατηγοριών κατερρίφθησαν στα «Αλεξάνδρεια». Παμπαίδων Β΄ πέτυχε ο Αλέξανδρος Θεοχαρίδης με 1.04.00 στα 100 μ. υπτίως και παγκορασίδων Β΄ η Στεφανία Πολυχρονιάδου στα 50 μ. υπτίως με 30.78.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή