Αντίθετα συναισθήματα για τους «τρεις»

Αντίθετα συναισθήματα για τους «τρεις»

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φτερά» αναμένεται να δώσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού η νίκη στο ντέρμπι με τον Ηρακλή 3-1, για την 7η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο Ολυμπιακός νίκησε, έστω και δύσκολα, την ΕΑ Πατρών με 3-2, αφήνοντας στην Πάτρα έναν βαθμό, αλλά έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. «Πράσινοι», «κυανόλευκοι» και «ερυθρόλευκοι» έχουν αυτή την εβδομάδα και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αύριο ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Σερβία με τη Βοϊβοντίνα και ο Ηρακλής, στη Θεσσαλονίκη, με την Ντιναμό Μόσχας και την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός, στου Ρέντη, με την ιταλική Ματσεράτα.

Οι ξένοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και αυτό κάνει τον προπονητή, Ντος Σάντος, να… τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση:

«Σκοπός μας είναι να βρεθούμε σε καλή φόρμα με τη νέα χρονιά, οπότε και θα βελτιώσουμε τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Δεν πρέπει να μας απασχολεί η πρώτη θέση αυτή τη στιγμή, αλλά η κατάκτηση των τίτλων για τους οποίους αγωνιζόμαστε σε βάθος χρόνου», υπογράμμισε ο τεχνικός.

Παράπονα κυρίως από τον δεύτερο διαιτητή έχει ο Ολυμπιακός: «Πολλές φορές η σιωπή εκλαμβάνεται ως δικαιολογία, αλλά μετά τα σφυρίγματα του δεύτερου διαιτητή στον αγώνα με την ΕΑΠ και τις υποδείξεις ενός Πατρινού επόπτη, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Και δεν είναι μόνο αυτό το ματς, αλλά και ο αγώνας της πρεμιέρας με τον Ηρακλή, που μπορούσε να λήξει με νίκη 3-1 σετ, καθώς και το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου μας στέρησαν άλλον ένα βαθμό. Καλό θα είναι η επιτροπή ορισμού διαιτησίας να σέβεται τον Ολυμπιακό και να προσέχει τους ορισμούς στους αγώνες μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Τ’ άλλα αποτελέσματα: Αρης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0, Ορεστιάδα – Λαμία 1-3, Παγκράτι – Πανελλήνιος 3-1.

B Με νίκες των φαβορί συνεχίστηκε η 10η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Τ’ αποτελέσματα: ΑΕΚ – ΑΕ Βύρωνα 3-0, Αρης – Κτησιφών 2-3, Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός 0-3, Επίκουρος – Ηρακλής Θεσσαλονίκης 1-3. Βαθμολογία: Παναθηναϊκός 30, Πανελλήνιος 26, Ολυμπιακός 24 κ. λπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή