Ελπίδες μόνο από ΠΑΟΚ στο Ulebcup

Ελπίδες μόνο από ΠΑΟΚ στο Ulebcup

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ «αποχαιρετούν» σήμερα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στο Ulebcup για το 2006, αλλά για τον μεν «Δικέφαλο» του Βορρά, η ευρωπαϊκή προοπτική είναι «ζωντανή» για τη δε «Ενωση», τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια θα είναι «αγγαρεία».

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Βέλγιο με την Ντέξια Μονς (19.00) και χρειάζεται τη νίκη επί της ανίσχυρης αντιπάλου του για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης, ύστερα και από την εντός έδρας ήττα που γνώρισε στην έδρα του από τη Ρεάλ. Στη διάθεση τού Κώστα Πιλαφίδη, έχει τεθεί και ο νεοαποκτηθείς Βόσνιος γκαρντ, Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς (27χρ.). H ΑΕΚ έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση της ίδιας διοργάνωσης και η αναμέτρησή της με την Χέμοφαρμ, στο Βρατς (19.00), αποτελεί τυπική διαδικασία, όπως παραδέχτηκε και ο τεχνικός της, Βαγγέλης Αλεξανδρής, ύστερα και από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από το Αιγάλεω: «Η Ευρώπη έχει τελειώσει και δυστυχώς μας έχει στοιχίσει ακριβά και στο πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο η σωματική κούραση από τα ταξίδια αλλά κυρίως η ψυχολογία, που μας έφεραν οι ήττες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή