Ξενος Τυπος

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

LE FΙGΑRΟ

Ερικσον στη Μαρσέιγ;

Η τοπική εφημερίδα της Προβηγκίας στη Γαλλία, «La Provence», έγραφε στο φύλλο του Σαββάτου ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Ολεμπίκ Μαρσέιγ βρήκε δύο αγοραστές, που προτίθενται να τη βγάλουν από το οικονομικό της τέλμα. Ο ένας από αυτούς, Γαλλοκαναδός επενδυτής, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, σκοπεύει όχι μόνο να αποπληρώσει τα μεγάλα χρέη της Ο.Μ., να καταβάλει 300 εκατομμύρια ευρώ στον ιδιοκτήτη της ομάδας Ρομπέρ Λουΐ Ντρεϊφούς, αλλά και να φέρει «στις αποσκευές του» τον πάλαι ποτέ ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Ερικσον. Τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται πως είχε και η σουηδική ταμπλόιντ εφημερίδα «Expressen», που έκανε λόγο για άφιξη του Ερικσον στη Γαλλία την 1η Ιουνίου 2007. Την ίδια ώρα, όμιλος επιχειρήσεων, ιδιοκτησίας του Ρώσου ολιγάρχη Λεονάρ Μπλαβάτνικ, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της Μαρσέιγ. Ισως ο Ντρεϊφούς να κουράστηκε, ύστερα από μια μακρά θητεία στην ιδιοκτησία του συλλόγου, που δεν έφερε μαζί της την ηρεμία ούτε και τους μεγάλους τίτλους που περίμενε ο ιδιοκτήτης.

LΑ GAZZETTA DELLO SΡΟRΤ

Εδωσε κι αυτός κουτουλιά

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τη Μεσσίνα, ο Μάρκο Ματεράτσι, ο αμυντικός της Ιντερ, έδωσε μια κουτουλιά στον παίκτη Ζορό που ήταν μακρινή συγγενής αυτής που ο ίδιος είχε δεχθεί από τον Ζιντάν στον τελικό του μουντιάλ. Ο Ζορό έπεσε αλλά δεν έκανε σκηνή. Είχε προηγηθεί περιστατικό στο οποίο ο διαιτητής τιμώρησε τον Ματεράτσι χωρίς λόγο. Η μπάλα είχε βγει πλάγια, την έπιασε ο προπονητής Τζορντάνο, ο Ματεράτσι την αναζήτησε για να ξαναρχίσει το παιχνίδι, ο Τζορντάνο τον χτύπησε και ο διαιτητής τιμώρησε τον Ματεράτσι αντί να τιμωρήσει τον Τζορντάνο. Χρειάστηκε η επέμβαση του επόπτη για να τιμωρηθεί και ο Τζορντάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή