Πρόβα τζενεράλε εν όψει παγκοσμίου

Πρόβα τζενεράλε εν όψει παγκοσμίου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανανέωση που είχε προαναγγείλει σε συνέντευξη στην «Κ» ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών του χάντμπολ, Γκόραν Πέρκοβατς, παίρνει σάρκα και οστά. Ο Κροάτης κάλεσε τρία νέα μέλη, τους Ευριπίδη Ναουμίδη (ΧΑΝΘ), Χαράλαμπο Βαμβακά (Βριλήσια) και Δημήτρη Τσακίρη (ΓΑΣ Κιλκίς), για το τουρνουά της Μπολόνια (27-30/12), το οποίο αποτελεί μια πρόβα τζενεράλε εν όψει των αγώνων για την προκριματική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, τον Ιανουάριο.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οκτώ ομάδες, οι Αλγερία, Βουλγαρία, Εσθονία, Ελλάδα, Κατάρ, Ρουμανία, Μαυροβούνιο και Ιταλία. Θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια στην προκριματική φάση και ένα παιχνίδι για την τελική κατάταξη. Συνολικά κάθε ομάδα θα παίξει σε τέσσερις αγώνες.

Την ελληνική ομάδα συμπληρώνουν οι Αναστασέλος, Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Βουτσάς, Βακάλης, Ζαρλακούτης, Ριγανάς, Μπακαούκας, Δεληγιάννης, Μουτζουρίδης, Τζιμούρτος, Μαστορογιάννης, Τούρκια.

Σε ένα από τα ομορφότερα, από πλευράς θεάματος, παιχνίδι της φετινής Α1, ο ΑΣΕ Δούκα επικράτησε εκτός έδρας του ΓΑΣ Κιλκίς με 29-28, ενώ ξεχώρισε και η νίκη του Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην Εδεσσα, επί του Αερωπού με 30-26. Επαιξαν επίσης: Πανελλήνιος – Ιωνικός Ν.Φ 32-29, ΠΑΟΚ – Διομήδης Αργους 23-20, ΧΑΝΘ – Φίλιππος Βέροιας 28-32, Ηλυσιακός – Βριλήσια 23-23. Η βαθμολογία: Φίλιππος 27, Πανελλήνιος 23, ΓΑΣ Κιλκίς 21, ΑΕΚ 19. Στα παιχνίδια της Α1 γυναικών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ελπίδες Δράμας – Νέα Ιωνία 27-22, Αρης Νικαίας – Φίλιππος Βέροιας 25-38, Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – ΑΣΕ Ορμή 24-39. Προηγούνται οι Ελπίδες Δράμας με 14 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή