Στόχος ο Βαμπέρτο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από τη νίκη επί του Πανιωνίου, η οποία συνοδεύτηκε από μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, το θερμόμετρο στην ΑΕΚ ανέβηκε απότομα, εξαιτίας του μεταγραφικού πυρετού. Το πρώτο όνομα έκανε την εμφάνισή του και το σίγουρο είναι ότι όσο φθάνουμε στις γιορτές και το αγωνιστικό ρεπορτάζ φτωχαίνει, θ’ ακουστούν κι άλλα.

Ολλανδικές και βελγικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον της «Ενωσης» για τον Βραζιλιάνο Βαμπέρτο ντε Σόουζα Κάμπος, ο οποίος αγωνίζεται στη Μονς και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο ίδιος, μάλιστα, με δηλώσεις που έκανε επιβεβαιώνει ότι έχει επαφές και με την ελληνική ομάδα.

«Η ΑΕΚ και δύο γερμανικοί σύλλογοι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Αν έρθει μια καλή πρόταση πιθανόν να φύγω», τόνισε χαρακτηριστικά σε ολλανδικά ΜΜΕ. Ο Βαμπέρτο είναι 32 χρόνων και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, με έφεση στη δεξιά πλευρά. Η περίπτωσή του θυμίζει αυτή του Ρουμάνου μέσου της Βασλούι, Μάριους Κροϊτόρου, ο οποίος είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ότι βρίσκεται σε επαφή με την ΑΕΚ. «Κάποιος άνθρωπος από την ομάδα με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Εγώ του απάντησα θετικά και πλέον περιμένω την επίσημη προσφορά του ελληνικού συλλόγου».

Στην Ελλάδα, ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ιλια Ιβιτς, διαψεύδει και τις δύο περιπτώσεις, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια επαφή με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παίκτες και τεχνική ηγεσία σκέφτονται τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ χάρισε την προπόνηση της Τετάρτης, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του δεύτερου γύρου. Οι «κιτρινόμαυροι» θα γυμναστούν σήμερα για τελευταία φορά.

Εν τω μεταξύ, πολλά μικρά παιδιά έδωσαν το «παρών» στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε χθες η ΠΑΕ στο AEKShop ΙΙ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το κλίμα ήταν γιορτινό, ενώ παρόντες ήταν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που επέγραψαν αρκετά αυτόγραφα και έπαιξαν με τα μικρά παιδιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή