ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ

Στον δρόμο του ΠΑΟΚ η τουρκική Αρκάς

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τους «16» του κυπέλλου «Τοπ Τιμς» ανδρών στο βόλεϊ. Στην επόμενη φάση θα παίξει με την τουρκική Αρκάς Σμύρνης, σε διπλά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 10 Ιανουαρίου εκτός έδρας και στις 17 Ιανουαρίου εντός. Η γυναικεία ομάδα του Μαρκόπουλου πήρε τη 2η θέση στον 1ο όμιλο του «Τοπ Τιμς» και την πρόκριση για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Θα παίξει στον 7ο όμιλο, που θα γίνει στο Σάφχαουζεν της Ελβετίας από τις 5 ώς τις 7 Ιανουαρίου. Θα έχει αντιπάλους την ομώνυμη ελβετική ομάδα, τη γαλλική Λα Ροκέτ και την πορτογαλική Ριμπεϊρένσε Πίκο. Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού κατετάγη 3η στον 5ο προκριματικό όμιλο του «Τοπ Τιμς» και αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Εντυπωσίασε ο Τρουλινός

Ο Κώστας Τρουλινός εντυπωσίασε στον δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου ποδηλασίας πίστας, που διεξήχθη στη Μόσχα. Αναδείχθηκε 6ος στο χιλιόμετρο. Τη 12η θέση κατέλαβε η εθνική μας ομάδα του ομαδικού σπριντ (Παναγιώτης Βουκελάτος, Βασίλης Ρέππας, Χρήστος Βολικάκης). Ο 18χρονος Ρέππας πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων στα 200 μ. σπριντ με 10.603 και κατετάγη 32ος στους 40. Στο αγώνισμα ο Ολλανδός Τέο Μπος κατέρριψε το ρεκόρ κόσμου με 9΄΄772.

ΠΟΛΟ

Αποκλείσθηκε η Χίος

Η Χίος προσπάθησε αλλά η ρωσική Σίντεζ, μέσα στο Καζάν, ήταν πολύ πολύ δύσκολο να μην προκριθεί στους προημιτελικούς του Τροπαίου ΛΕΝ στο πόλο ανδρών. Η Χίος είχε νικήσει με 10-9 στον πρώτο αγώνα, αλλά εκεί ηττήθη με 5-9. Η Βουλιαγμένη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Α1 γυναικών. Επεβλήθη της Γλυφάδας με 13-9. Τ’ άλλα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – Ρέθυμνο 20-4, Χανιά – ΠΑΟΚ 11-5, ΝΕ Πατρών – Εθνικός 11-8.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΤΗ

Διαδήλωση συμπαράστασης

Σε διαδήλωση συμπαράστασης στη διαμάχη του με την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) κάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, τους ανθρώπους του στίβου. Η διαδήλωση θα γίνει αύριο το μεσημέρι, μπροστά στα γραφεία της ΕΟΕ.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Οι πανελληνιονίκες

Η Χάνα Μυτιληναίου (ΙΑΟΦ) αναδείχθηκε πανελληνιονίκης στην υπερπήδηση εμποδίων. Οι άλλοι νικητές: Εφηβοι: Φίλιππος Χάγερ, νέοι ιππείς: Στεφανία Παπαδημητρίου. Παίδες: Χρ. Καβαλιεράτου. Δύο αμαζόνες του ΙΟΒ αναδείχθηκαν πανελληνιονίκες στην ιππική δεξιοτεχνία. Πρόκειται για τις Κατερίνα Λω στους ενήλικες και Αναστασία Βερούτη στους εφήβους. Η Ελλη Μάρτιν κέρδισε δύο τίτλους πολυνίκη, στο αγώνισμα Α3 ενηλίκων και στο Γ3.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Νικητής ξανά το Πέρα

Η ανδρική ομάδα του Πέρα νίκησε άλλη μία φορά φέτος την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο πιγκ πογκ και πάλι με 4-3. Αυτή τη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Αττικής.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Νέα ρεκόρ από τους νέους

Υποσχέσεις για το μέλλον της τοξοβολίας άφησε η νέα γενιά του αθλήματος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικρών. Σημειώθηκαν δύο ρεκόρ: στο ολυμπιακό τόξο κορασίδων από την Ευαγγελία Γιαμβριά (ΝΟ Καρύστου) με 445/600 και στο σύνθετο τόξο παίδων, από τον Κώστα Σαραφίδη (ΣΟ Δράμας) με 537/600.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Πρόεδρος ο Κουκοδήμος

Ο παλαιός πρωταθλητής (και ακόμη ρέκορντμαν Ελλάδος) του άλματος εις μήκος Κώστας Κουκοδήμος είναι ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας… Μοντέρνου Πεντάθλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή