ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Παραπομπή Βασσάρα

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΚΕΔ παραπέμφθηκε ο Κύρος Βασσάρας για τη διαιτησία του στον αγώνα της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής διαιτητής βαθμολογήθηκε με 6 στην εφαρμογή του κανονισμού από τον παρατηρητή διαιτησίας Βασίλη Νικάκη. Οι Μπριάκος και Κασναφέρης έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία (8, 7) για την απόδοσή τους στους αγώνες Αιγάλεω – Εργοτέλης και ΑΕΚ – Πανιώνιος, αντίστοιχα.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΕΝΝΕΣ

«Πιστέψαμε λόγω ΠΑΟ»

«Από το ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα γυρίζαμε το ματς! Ηταν πολύ κακός ο Παναθηναϊκός», τόνισε ο τεχνικός των «Φαιάκων», Μπάμπης Τεννές στον διαδικτυακό χώρο Sportnet, ενώ έκανε λόγω για ένα σπάνιο κατόρθωμα για τα ελληνικά δεδομένα: «Μια μικρομεσαία ομάδα μπορεί να κερδίσει μια μεγαλύτερη, αλλά σπάνια να γυρίσει εις βάρος της αποτέλεσμα», υπογράμμισε.

ΚΑΤΑΤΑΞΗ FΙFΑ

16η η εθνική Ελλάδος

Στη 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA θα αποχαιρετήσει το 2006 η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Στην πρώτη θέση για πέμπτη συνεχή χρονιά βρίσκεται η Βραζιλία. Ακολουθούν η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, η Αργεντινή και η Γαλλία. Σε ό, τι αφορά στους βασικούς αντιπάλους της Ελλάδας στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008, η Τουρκία σημείωσε πτώση μιας θέσης και πλέον είναι 26η, ενώ η Νορβηγία παρέμεινε 50η.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ισοπαλία στη Μεσσηνία

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 ήρθαν ο Μεσσηνιακός με τον Θρασύβουλο στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής. Ο Θρασύβουλος προηγήθηκε στο 37΄ με τον Αγγο για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με πέναλτι του Χρήστου στο 82΄.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Νίκησε ο Απόλλων Αθ.

Ο Απόλλων Αθηνών επικράτησε της Παναχαϊκής με 3-2 στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Ετσι, ο Απόλλων έφτασε τους 16 βαθμούς και είναι στη 15η θέση, ενώ οι Πατρινοί είναι στη 12η με 18 βαθμούς.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Τέλος ο Μάρβαϊκ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς ο Ολλανδός Μπερτ φαν Μάρβαϊκ απολύθηκε μετά την ήττα των «κιτρινόμαυρων» από τη Λεβερκούζεν με 2-1 στο τελευταίο ματς πριν από τη χειμερινή διακοπή, ενώ η πρώτη επιλογή των διοικούντων, ο Οτμαρ Χίτζφελντ αρνήθηκε να αναλάβει την ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή