Τον Ιανουάριο αποχαιρετούν την Παιανία

Τον Ιανουάριο αποχαιρετούν την Παιανία

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόκειται να πάρει εν θερμώ αποφάσεις ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως έδειξε η αποφυγή της εύκολης λύσης ενός τσουχτερού προστίμου στους ποδοσφαιριστές, απλά και μόνο για λόγους εντυπώσεων, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν μόλις κάτσει η σκόνη, αλλά μεσούσης της περιόδου, δεν πρόκειται να είναι ακραίες. Ο Μουνιόθ απολαμβάνει πλήρως της εμπιστοσύνης του και θα στηριχθεί ακόμα και κόντρα στα αποτελέσματα, δεν ισχύει όμως το ίδιο για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είναι αρκετά πιθανή η απομάκρυνση 3-4 παικτών τον Ιανουάριο, στην ουσία όμως δεν είναι αυτή η κίνηση που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα αναστρέψει το κλίμα. Το βασικό είναι να γίνει μεταγραφική ενίσχυση με 2-3 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έτοιμους να μπουν απευθείας στην ενδεκάδα, για να δώσουν λύσεις εκεί που ο Μουνιόθ κρίνει. Η διάθεση αυτή υπήρχε από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ακόμα και πριν τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών (τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια), πόσω μάλλον τώρα που ο Παναθηναϊκός αναζητεί ισχυρή αντιβίωση για να ξεπεράσει την κρίση. Αλλαγές αναμένεται γίνουν και σε επίπεδο στελέχωσης της ΠΑΕ, σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.

Οι παίκτες διανυκτέρευσαν την Κυριακή σε ξενοδοχείο και πήγαν χθες το πρωί στην Παιανία, όπου γυμνάστηκαν χωρίς παρατράγουδα. Ο Μουνιόθ μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να μη βάλουν το κεφάλι κάτω γιατί υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, ενώ τους έκανε παρατηρήσεις για την εικόνα του β΄ ημιχρόνου, ειδικά τη φάση του γκολ της ισοφάρισης της Κέρκυρας, όπου αντέδρασαν σαν σχολική ομάδα. Απών ήταν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος θα κάνει σήμερα στην Μπολόνια (την προγραμματισμένη) αρθροσκόπηση με Ιταλό γιατρό της επιλογής του και θα απουσιάσει περίπου τρεις εβδομάδες. Απόντες από το αυριανό ματς Κυπέλλου με την Καλαμαριά θα είναι και οι Μπόβιο, Μόρις.

– Χωρίς εντάσεις έγινε χθες η γιορτή του Πανάθα σε κεντρικό ξενοδοχείο, με την παρουσία αρκετών παικτών του Παναθηναϊκού και ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή