Μια ανάσα ο Ερικσον από τη Μαρσέιγ

Μια ανάσα ο Ερικσον από τη Μαρσέιγ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώνεται η προοπτική πρόσληψης του πρώην προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Ερικσον από τη Μαρσέιγ, με τον Σουηδό να δηλώνει ότι δεν βλέπει την ώρα να πιάσει δουλειά, έχοντας μείνει άνεργος από τα τέλη Ιουνίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει «Μαρσεγιέζος» ο κ. Ερικσον από το ερχόμενο καλοκαίρι είναι να αγοράσει τις μετοχές του συλλόγου ο Ουγγροκαναδός δισεκατομμυριούχος γιατρός Τζακ Κάσκαρ. «Η συμφωνία πρόκειται να ολοκληρωθεί έως την Πρωτοχρονιά», αναγγέλλει ο στενός συνεργάτης του Ερικσον, Τορντ Γκριπ.

«Είναι σαφές ότι ενδιαφέρομαι. Αυτή η ομάδα ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου για τίτλους», δήλωσε ο Σουηδός τεχνικός, τον οποίον η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα εξακολουθεί να πληρώνει 67.000 ευρώ την εβδομάδα έως τον ερχόμενο Ιούνιο.

Με τον Στιβ Μακλάρεν πια στο τιμόνι, η Εθνική Αγγλίας θα επιστρέψει επιτέλους στο αργοπορημένο νέο στάδιο Γουέμπλεϊ το καλοκαίρι, σε φιλικό που θα δώσει με τη Γερμανία στις 22 Αυγούστου, αν και η αγγλική ομοσπονδία δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχετική ανακοίνωση από τη Γερμανία. Οι Γερμανοί νίκησαν 1-0 τους Αγγλους στο τελευταίο ματς στο παλιό Γουέμπλεϊ, τον Οκτώβριο του 2000.

– Με τον πρώην τεχνικό των Χέρτα Βερολίνου και Παρτίζαν Βελιγραδίου, Γιούργκεν Ρέμπερ, θα ολοκληρώσει τη σεζόν η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Προχθές είχε απολύσει τον Ολλανδό Μπερτ φαν Μάρβαϊκ, με τον οποίο η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1997 έχει πέσει στην 9η θέση της Μπουντεσλίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή