Ο Τοροσίδης έρχεται… έφυγε ο Κωστούλας

Ο Τοροσίδης έρχεται… έφυγε ο Κωστούλας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο Ολυπιακός προχωρούσε σε λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Κωστούλα, προκειμένου να δοθεί ως αντάλλαγμα στην Ξάνθη για τη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη, η πειραϊκή εταιρεία προχωρούσε στην έκδοση ανακοίνωσης που προκάλεσε εντύπωση.

Βλέπετε, με την ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε τις πληροφορίες που δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες δρομολογούνται μεταγραφές, ενώ υπάρχουν και επαφές με τον Βαλντερέι Λουξεμπούργκο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Κάτι που επιβεβαίωσε ο Βραζιλιάνος με πρόσφατες δηλώσεις του.

Συνοπτικά η χθεσινή ανακοίνωση της πειραϊκής εταιρείας: «Φαίνεται ότι το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πουλάει. Και γι’ αυτό ορισμένα ΜΜΕ προσπαθούν να «ενημερώνουν» καθημερινά -και με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα- για μεταγραφές συγκεκριμένων παικτών και προπονητών. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός -πρωταθλήτρια χειμώνα και μάλιστα με διαφορά πέντε βαθμών από τον δεύτερο και οκτώ από τον τρίτο- διαψεύδει κατηγορηματικά τις δήθεν «έγκυρες πληροφορίες» και εκφράζει την εξής απορία: άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις δεν τους ενδιαφέρει αν θα κάνουν μεταγραφές; Το θέμα αυτό φαίνεται δεν απασχολεί τους «έγκυρους» ρεπόρτερ. Περίεργο!!!».

Να σημειωθεί ότι χθες μετέβη στην ΠΑΕ Ολυμπιακος ο Θανάσης Κωστούλας και έλυσε το συμβόλαιό του. Ακολούθως, η πειραϊκή εταιρεία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας στις 3 Ιανουαρίου 2007…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή