Περιμένει όρια και από άλλους ο Πέτρος Φυρίγος

Περιμένει όρια και από άλλους ο Πέτρος Φυρίγος

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εξασφάλιση προκρίσεων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μελβούρνης σε τρία αγωνίσματα, δεν μπορούσε παρά ν’ αφήσει ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό προπονητή των καταδύσεων, Πέτρο Φυρίγο για τις εμφανίσεις των Ελλήνων στο μίτινγκ του Μάντσεστερ

«Πήγαμε καλύτερα από ό, τι περίμενα. Τα παιδιά πραγματοποίησαν ωραία εμφάνιση και συγκέντρωσαν τα θετικά σχόλια όλων. Για την περίοδο που διανύουμε, βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα ντουέτα στα 3 μ. συγχρονισμένων ανδρών και γυναικών, που εξασφάλισαν την πρόκρισή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι οι τέσσερις αθλητές, που προκρίθηκαν, δεν θα έχουν, πλέον, άγχος και θα δουλέψουν απερίσπαστοι για το παγκόσμιο. Στη συνέχεια περιμένω και από άλλους 3-4 αθλητές να πιάσουν τα όρια».

«Αλλος άνθρωπος» μοιάζει ο «χρυσός» ολυμπιονίκης (μαζί με τον Νίκο Σιρανίδη) των συγχρονισμένων από 3 μ., Θωμάς Μπίμης, μετά την επάνοδό του στο διεθνές προσκήνιο. Παρτενέρ του είναι, πλέον, ο Αλέξανδρος Μάνος, με τον οποίον, όπως μας είπε, έχει «δεθεί» καλά. «Χρειαζόμαστε, βέβαια, πολλή δουλειά ακόμη, αλλά κάναμε καλή αρχή. Στο παγκόσμιο θα κάνουμε άλλο πρόγραμμα. Στο Μάντσεστερ πήγαμε με πρόγραμμα ανάγκης. Αργότερα θα διεκδικήσουμε και πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Θα είναι δύσκολη, γιατί πηγαίνουν μόνο οκτώ ζευγάρια», μας είπε.

Ο Μάνος πέρασε το όριο και στις συγχρονισμένες και στο ατομικό αγώνισμα από 3 μ.

«Στο ατομικό αγώνισμα πήρα τη μεγαλύτερη βαθμολογία που είχα μέχρι στιγμής. Στις συγχρονισμένες μπορούσαμε να είχαμε ακόμα περισσότερους βαθμούς. Για τη Μελβούρνη, στόχος μου είναι η είσοδος στον τελικό και από εκεί και πέρα ό, τι καλύτερο προκύψει», δήλωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή