ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΠΑΛΕ

«Αντίο» τον Ιανουάριο

Συμπαίκτης του Φάνη Γκέκα στην Μπόχουμ θα είναι από το νέο έτος ο Ζοέλ Επαλέ. Ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου ανακοίνωσε χθες ότι ο αρχηγός του Ηρακλή θα ανήκει στο δυναμικό της γερμανικής ομάδας από τις 2 Ιανουαρίου. Ο Επαλέ θα παραθέσει σήμερα συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους οπαδούς του «Γηραιού».

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ Ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ

Αναυδοι στον ΠΑΟΚ

Νέα επεισόδια αναμένεται να έχει το σίριαλ Σικαμπάλα. Χθες, η ΦΙΦΑ έστειλε έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ, ενημερώνοντας τον Δικέφαλο πως ο Αιγύπτιος μέσος έχει υπογράψει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ζάμαλεκ από τις 19 Οκτωβρίου! Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζητεί να ενημερωθεί για το αν ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και περιμένει να της γνωστοποιηθεί η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί του ζητήματος. Η διοίκηση των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του Σικαμπάλα και το σίριαλ θα έχει και νέα επεισόδια!

ΛΑΡΙΣΑ

Επιστροφή στο καλό κλίμα

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» των «βυσσινί» έχει αλλάξει προς το καλύτερο και όλοι σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι κυπέλλου εναντίον του ΟΦΗ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Σπύρος Βάλλας, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Εξάλλου, με τον νέο χρόνο αναμένεται να επιστρέψουν και οι Βενετίδης, Γκούγκα, Φωτάκης. Στα μεταγραφικά, η ΑΕΛ συνεχίζει να ψάχνει για δύο ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα. Οσο για τους δύο Βραζιλιάνους που δοκιμάζονται, έχουν δείξει καλά στοιχεία και αναμένεται να συνεχίσουν να προπονούνται με τους «βυσσινί».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παρελθόν ο Κωστίκος

«Βόμβα» χθες στη Λιβαδειά, καθώς ο Γιώργος Κωστίκος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Ο Ελληνας τεχνικός πήγε στην προπόνηση και αφού ενημέρωσε όλους τους παίκτες ότι έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, τους χαιρέτησε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρησή του από τον πρωτοπόρο της Β΄ Εθνικής, έγινε διότι διαφώνησε με τον πρόεδρο Γιώργο Κομπότη. Φαβορί για τη θέση του προπονητή φέρεται να είναι ο Σάκης Τσιώλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή