Φερέρ: Δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω

Φερέρ: Δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η λίρα αποδεικνύεται χρυσή για την ΑΕΚ. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, ο προπονητής, ο οποίος έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να κερδίσει την εκτίμηση του απαιτητικού ελληνικού κοινού, εμφανίστηκε ανοικτός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ και την Ελλάδα για πολλά χρόνια ακόμα.

«Είμαι ανοικτός σε αυτό το ενδεχόμενο. Εχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε που ήρθα στην ομάδα και ο πρόεδρος γνωρίζει ότι υπήρχαν προτάσεις από σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες για να φύγω, αλλά έχω δέσμευση με τον πρόεδρο, την ΑΕΚ και τον κόσμο. Αν συνεχίσω να αισθάνομαι καλά, ο πρόεδρος και η διοίκηση να αισθάνονται καλά μαζί μου, η ομάδα προχωράει όπως εμείς θέλουμε, δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω περισσότερο», δήλωσε ο Ισπανός στο επίσημο περιοδικό της ομάδας «AEK Εmpire».

Ο Φερέρ δεν δίστασε ν’ αναφερθεί στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει να αναζητά ποιοτικές και προσιτές οικονομικά λύσεις. «Πάντα είναι εφικτό να βελτιώνεις ορισμένα πράγματα. δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα, ώστε να βρούμε κάποιον παίκτη που να μπορεί να βελτιώσει την ομάδα και ταυτόχρονα να είναι προσιτός στο μπάτζετ του συλλόγου».

Ο δον Λορένθο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μέχρι σήμερα πορεία της ΑΕΚ. «Είμαι ικανοποιημένος. Στην Ευρώπη τα πήγαμε πολύ καλά και πρέπει να επιβεβαιώσουμε αυτή την εικόνα και στο πρωτάθλημα. Αν διατηρήσουμε αυτή την εικόνα και την απόδοση που είναι πολύ καλή και δεν έχουμε αναποδιές, όπως τραυματισμούς πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στο ίδιο τεύχος υπάρχει συνέντευξη και του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου, ο οποίος, δηλώνει σίγουρος ότι η ομάδα του θα πετύχει τους στόχους της, αναφέρεται στον σοβαρό τραυματισμό του και αποκαλύπτει το μυστικό της φετινής ΑΕΚ. «Το μυστικό είναι ότι υπάρχει υπέροχο κλίμα στα αποδυτήρια και δεύτερον ότι όλοι έχουμε κίνητρα. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να έχει ένας ποδοσφαιριστής κίνητρο και όλοι έχουμε στην ΑΕΚ».

Στα μεταγραφικά, φουντώνουν οι φήμες για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Παπασταθόπουλο. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport οι «μπιανκονέρι» είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση στην Ενωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή