ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΟΛΤΟΝ: Η συχνή απουσία του Στέλιου Γιαννακόπουλου από τη βασική ενδεκάδα της Μπόλτον έχει κινητοποιήσει τον τεχνικό της Νιουκάστλ, Γκλεν Ρέντερ, που ενδιαφέρεται να ντύσει τον Ελληνα μέσο στα ασπρόμαυρα. Ο τοπικός Τύπος κάνει λόγο για πρόταση τριών εκατ. ευρώ που ετοιμάζει η Νιουκάστλ για τον Στέλιο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ενάμιση χρόνο.

ΚΑΝΙΘΑΡΕΣ: Μέχρι τα 40 του θα παίζει στη Βαλένθια ο διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας, αφού η διοίκηση των «νυχτερίδων» ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει κατά δύο χρόνια το συμβόλαιο του 37χρονου γκολκίπερ που έληγε τον προσεχή Ιούνιο.

ΑΓΓΛΙΑ: Αυστηρότερο έλεγχο στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών μέσω μιας ανεξάρτητης επιτροπής αναμένεται να προτείνει σήμερα ο λόρδος Στίβενς, που προΐσταται της έρευνας για τις παράνομες προμήθειες στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πιθανόν είναι επίσης να κατονομαστούν και σύλλογοι που έχουν παραβεί τους σχετικούς κανονισμούς.

ΚΑΝΑΒΑΡΟ: Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου διέγραψε τη δεύτερη κίτρινη που εισέπραξε ο Ιταλός αμυντικός από τον διαιτητή του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εσπανιόλ την Κυριακή. Η ομοσπονδία δέχτηκε ότι η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του Ιταλού, όπως είχε θεωρήσει ο διαιτητής, κι έτσι η αποβολή του καλύτερου παίκτη για το 2006 δεν θα έχει περαιτέρω συνέπειες γι’ αυτόν.

Η ΟΜΙΧΛΗ τύλιξε το Ανφιλντ και δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή χτες βράδυ του προημιτελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας μεταξύ της Λίβερπουλ και της Αρσεναλ. Το ματς θα οριστεί να γίνει σε άλλη ημερομηνία, ενώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και για το Κύπελλο Αγγλίας στις 6 Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή