Επαλέ: Στην καρδιά μου Ηρακλής και Κωφίδης

Επαλέ: Στην καρδιά μου Ηρακλής και Κωφίδης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέφυγε από τα συνηθισμένα ο Ζοέλ Επαλέ. Ο Καμερουνέζος άσος του Ηρακλή στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τη μετακίνησή του από τον «Γηραιαό» στην Μπόχουμ, στάθηκε στις ευχάριστες στιγμές που έζησε με τους «κυανόλευκους» και στον Σάββα Κωφίδη: «Δεν κρύβω ότι ο Σάββας έπαιζε μεγάλο ρόλο. Παρ’ όλο που είναι προπονητής, είναι μεγάλος άνθρωπος, με μεγάλη καρδιά και ξέρει πώς να μιλάει στους παίκτες και να μπει στην ψυχολογία τους. Αυτό ήταν βασικό για μένα. Ηθελα να μείνω και να δώσω στον προπονητή μου αυτό που μου έδωσε».

Ο Ζοέλ Επαλέ τόνισε ότι η απόφασή του γι’ αυτήν τη μεταγραφή ήταν δύσκολη: «Η δουλειά όμως κάθε ποδοσφαιριστή είναι να κάνει βήματα παραπάνω. Με την Μπόχουμ είχαμε συζητήσεις από το καλοκαίρι. Δεν έφυγα τότε γιατί κάναμε πέρυσι με τον Ηρακλή πολλά πράγματα. Κερδίσαμε την τέταρτη θέση και ήθελα να μείνω για να βοηθήσω στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, για να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για την καριέρα μου στην Ελλάδα και όσα πέτυχα στον Ηρακλή.

Με πίστεψαν μετά τη θητεία μου στον Παναθηναϊκό. Ηθελα τότε να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη γιατί ήξερα την πόλη και τους ζεστούς ανθρώπους της. Η ζωή στην Αθήνα είναι πολύ διαφορετική, στη Θεσσαλονίκη έκανα αληθινούς φίλους. Ηξερα ακόμη ότι ο Ηρακλής ήταν καλή ομάδα. Μπήκα αμέσως στο κλίμα της. Είμαι περήφανος γιατί έδωσα ό, τι είχα να δώσω στον Ηρακλή. Θα φύγω, αλλά όσο μακριά και να είμαι θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα. Ο Ηρακλής θα μείνει στην καρδιά μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή