Ιταλική πολιορκία σε παίκτες της ΑΕΚ

Ιταλική πολιορκία σε παίκτες της ΑΕΚ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεταγραφολογία βρίσκεται πλέον στην ημερήσια διάταξη της ΑΕΚ και πιθανότατα θ’ αποτελέσει το βασικό πιάτο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της ομάδας. Ωστόσο, όπως δείχνουν τα γεγονότα, τα… εδέσματα θα καταναλώσει η ιταλική αγορά.

Εκτός, λοιπόν, από την υπόθεση του Στέφανο Σορεντίνο, η οποία φαίνεται να κλείνει μέσα στις επόμενες ημέρες, στο προσκήνιο βρίσκονται και άλλες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους φέρεται να ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ της τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Περπαρίμ Χετεμάι. Οπως λέγεται, η «μεγάλη κυρία» θέλει να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων των εν λόγω παικτών, καθώς πιστεύει πως είναι ταλαντούχοι και μπορούν να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα

Θυμίζουμε ότι η Γιούβε είχε στείλει στον αγώνα με τον Πανιώνιο, τον Λουτσιάνο Μιάνι, προκειμένου να δει από κοντά τους Παπασταθόπουλο και Χετεμάι. Ο Ιταλός σκάουτερ είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο μόνο τον πρώτο και σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα έμεινε ευχαριστημένος.

Στο θέμα Σορεντίνο, τώρα, ο Ιταλός τερματοφύλακας φέρεται έτοιμος να μετακομίσει στην πατρίδα του, ενώ το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η οριστική συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και της Τζένοα. Η ιταλική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στην Ενωση και τον Αλέσιο Σκάρπι. Η ΑΕΚ από την πλευρά της ζητάει 1,8 εκατ. ευρώ, αλλά όπως όλα δείχνουν η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων δεν θα αργήσει να κλείσει.

Τη φιλοσοφία της ΑΕΚ στο θέμα των μεταγραφών προσπάθησε να αναλύσει ο Ιλια Ιβιτς, μιλώντας στη σερβική εφημερίδα «Kurir». Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ υπογράμμισε πως ο στόχος της διοίκησης είναι να αγοράζει φθηνούς παίκτες και να τους πουλάει ακριβά. «Η ΑΕΚ αποτελεί μια παρόμοια περίπτωση με τις ομάδες της Σερβίας. Οφείλει να αγοράζει φθηνούς παίκτες για να τους πουλάει αργότερα ακριβά. Αυτό είναι απαραίτητο να γίνει για να εξοφληθούν τα χρέη της ομάδας. Από τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ πήραμε περίπου 12 εκατ. ευρώ, αλλά χρειάζονται περισσότερα για να ξεχρεώσουμε. Οι Σέρβοι παίκτες είναι πολύ ακριβοί για τα δεδομένα της ΑΕΚ, διότι κάποιοι τους κοστολογούν πολύ περισσότερο από την πραγματική τιμή τους» είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή