Κύπελλο με… άρωμα Σούπερ Λίγκας

Κύπελλο με… άρωμα Σούπερ Λίγκας

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και οι τρεις σημερινοί αγώνες της φάσης των «16» του κυπέλλου είναι ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Κατά χρονολογική σειρά, η Κέρκυρα υποδέχεται στο νησί των Φαιάκων τον Ιωνικό (ώρα έναρξης, 14.30). Η ψυχολογία των γηπεδούχων είναι στο ζενίθ μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα. Ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει στον τραυματία Πελαγία και στον τιμωρημένο Ντα Σίλβα. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Πάσιος, Μπούρμπος, Αναστασιάδης, Γεωργίου και Γιουρασόβσκι. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Καγκιούζης (εξέτισε την ποινή του) και Τόσκας (αποθεραπεύτηκε από την επέμβαση στον λαιμό). Στην άλλη πλευρά του λόφου, ο τεχνικός του Ιωνικού, Αουγκούστο Ινάσιο δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μακόρ, Βουρεξάκη, Κωνσταντινίδη, Μελαμπιανάκη και Ξενίδη, καθώς και στον Πουλόπουλο, που είναι τιμωρημένος. Ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τους Κακαρά και Κωλέτση.

Στις 16.00 θα γίνει στο Παγκρήτιο η σέντρα του αγώνα του ΟΦΗ με τη Λάρισα, με τους γηπεδούχους να φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να πάρουν την πρόκριση στον προημιτελικό γύρο. Στη Λάρισα, ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Παναγιώτη Κατσιαρό. Τέλος, στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη (19.00). Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους. Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς άφησε εκτός αποστολής τον Σάντορ Τόργκελε, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ δεν υπολογίζει και στον Μέγκαχεντ, ο οποίος ενημέρωσε τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ότι αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα και αποκλείστηκε. Εκτός της αποστολής του Εργοτέλη έμειναν οι Σταυρακάκης και Μπάρτσικ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή