Μεγάλη πρόκριση του Ηλυσιακού με 1-0 στον Βόλο

Μεγάλη πρόκριση του Ηλυσιακού με 1-0 στον Βόλο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα γκολ του Μανωλιάδη (που ήταν το πρώτο στην καριέρα του) στις καθυστερήσεις, ο Ηλυσιακός κατάφερε να νικήσει στον Βόλο την τοπική Νίκη με 1-0 και να προκριθεί στον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου. Ο αγώνας, πάντως, ήταν φτωχός σε θέαμα και οι λιγοστοί θεατές που αποφάσισαν να περάσουν το χθεσινό απομεσήμερό τους στο γήπεδο του Βόλου, θα μετάνιωσαν σίγουρα για την επιλογή τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι για ενενήντα λεπτά, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία! Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σίμιτς στο 77΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» στο «φινάλε» το αριθμητικό τους μειονέκτημα.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Κουτσογιάννης (66΄ Ντράχνο), Ρουμελιώτης, Σίμιτς, Τσικίνιο, Χώνος, Ρίκα, Ζορμπάς (74΄ Μπαλαμούτης), Μαρκομιχάλης, Πιττάκας (52΄ Παλάσκας), Παυλίδης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μπαλτιμάς, Ψαρρής, Νίτης, Γκοσποντίνοφ, Γκαρέ, Παπαδημητρίου, Μακρής (72΄ Μποτσίβαλης), Κοζανίδης, Κάμπας (89΄ Αντωνόπουλος), Ρέιτζερ (90΄ Σωτήρογλου), Μανωλιάδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή